reklama

Październik 2013:)

Dzień dobry! Wreszcie słonko, choć dalej chłodno. :-)

mediana u mnie też brak objawów i też wzbudza to u mnie pewien niepokój, ale już wiele razy powtarzałyśmy na tym forum, że brak objawów to nic złego. Poza tym moja siostra i mama mówiły mi, że one jak były w ciąży, to też żadnych objawów nie miały. Siostra mi mówiła, że gdyby nie brak okresu, to do momentu aż dziecko nie zaczęło kopać w życiu by nie pomyślała, że jest w ciąży. Z braku objawów się trzeba cieszyć i tego się będziemy trzymać.

A ja się zbieram powoli do endokrynologa. Ciekawa jestem czy uzna, że moja dawka euthyroxu jest właściwa, czy mi ją zmieni.

reklama
Dzień dobry,
Mam straszny ból głowy dziś :-(. Do tego pd wczroaj strasznie boli mnie prawa ręka. Co ruszę to jakby mi ją ktoś urywał. Oliwia w przedszkolu, a po przedszkolu plac zabaw obiecałam. Trzeba wyjść troszkę. Słoneczko się pokazało:-). Jeszcze chłodno, ale jestem dobrej myśłi, że coraz cieplej będzie.

Mi też przykre dolegliwości prawie już minęły oprócz zgagi, która niestety będzie już ze mną do końca :-(. NO nic trzeba się cieszyć, że mdłości, wymioty, zmęczenie odchodzą :-).

charlene kiedy ślub?
Antiope miłej wizyty

Wpadam się szybciutko przywitać, bo niedługo jadę z ojcem do ortopedy. Aj.... pewnie się nasiedzimy tam.
U mnie też słoneczko ślicznie świeci. Mam nadzieję, że te resztki śniegu szybko znikną. Tylko nie wiem co ja będę nosić w ciepłe dni. Żaden płaszczyk ani kurtkę nie potrafię dopiąć, a w sklepach wszystko jest szyte tak, żeby było dopasowane w talii. A nie mam zamiaru nosić babcinych kurtek.Chyba spróbuję machnąć sobie ponczo:baffled:

Miłego dzionka :)

Cześć dziewczyny...

mam nadzieje że same dobre wieści... nie jestem w stanie was nadrobić a i ostatnio malo czasu mam aby do Was zaglądać :(
u mnie dobrze, ale ostatnio często boli mnie podbrzusze - i to tak że sie wyprostować nie moge... ale serduszko bije bo podsłu****e przez stetoskop i dzidziuś jest już dość wysoko :D

pozdrawiam !!!

HEj kobietki !
Ja też bez żadnych objawów od początku ciązy :) ale w pierwszej ciąży miałam tak samo ... czasem się obawiam czy jest wsio ok ale brzuch rośnie więc raczej ;)
Wczoraj przeszłam 5 km piechotką :) żyję ;) hehe dziś wizyta u gina - będę umawiać prenatalne ;)

Hej dziewczyny!
Oj, dzisiaj się wyspałam;) Wstałam po 8 jak nigdy jeszcze w ciąży...bo zawsze najpóźniej 7 i wstawałam. może nie będę wspominać co znowu mi się dzisiaj śniło... :-):-):-)
Ja również nie mam objawów..oprócz braku okresu - kompletnie nic... O cyckach już nie wspomnę,bo chyba mają gdzieś i wcale nie rosną -wredoty :angry:! No i oczywiście, że jest stres. A później opamiętanie - jakaś Ty babo głupia.. ciekawe co byś powiedziała, gdybyś wisiała dzień w dzień na kibelku ... :-)
Antiope - miłej wizyty - ja w przyszłym tyg. Bardziej ciekawią mnie wyniki badań, co tym razem będę miała:)
deli - oj nie dobrze z tym bólem głowy, nie dobrze.. Mam nadzieję,że Ci przejdzie szybciutko!
Kamea - ponczo całkiem dobry pomysł :tak:..ja w zimówce powoli się już nie dopinam... np w kościele wczoraj musiałam się rozsunąć, bo już mi było za ciasno jak usiadłam!
Dżaga - fajnie słychać przez stetoskop?

Miłego dnia:) Dzisiaj jest szansa na jakieś słońce w końcu!:)

Helo dziewczyny ... słoneczko świeci i od razu lepiej

co do braku objawów....
mnie teraz zaczeły meczyc wymioty ale z daria tez tak miałam na poczatku nic a potem bummm

charlene pokaż jaka sukienke wybrałaś kiedy ślub

życze miłego dnia

Jak miło się pisze, kiedy za oknem słoneczko ;)Ciężko mi nadrobić (2 dni mnie nie było - weekend na uczelni). Z tego co mnie zainteresowało - ciągle głodna SonySony ;) Tez tak mam, ze ciągle bym jadła, już nawet myślałam, że mi przeszło, ale nie, więc... jem ;p Martwić będę później ;D Dziewczyny co byście poradziły na ból głowy? Bolała mnie w pt i dziś boli... tak ćmi. Apap nigdy mi nie pomagał, więc nawet nie próbuję. Jakieś naturalne sposoby?

jeśli chodzi o stetoskop to na tym etapie trzeba się dobrze wsłuchać aby usłyszeć takie "kopytkowanie", sporo się dzieje w brzuchu głównie przelewanie :) no i nie denerwować się jak nie bedzie mozna uslyszeć :) ja byłam wczoraj w szoku jak wysoko juz jest dziecko a szukalam duzo nizej i sie bardzo zestresowałam :D

reklama
Niestety sama walczę z bólem głowy, ale nic nie biorę. Staram się rozluźnić i odpocząć.

Ja się na szczęście jeszcze w kurtkach zapinam, a nawet w płaszczu. Mam dwa poncza jedno z 1 ciąży, a drugie kupiłam przed ciążą na wyprzedaży za grosze. Także czekam na cieplejsze dni :-).

Gorzej w lato będzie z ciuchami :-(.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry