Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej a można się dowiedzieć skąd jesteś i do jakiego gina chodzisz???Dzień dobry. Witam się znad talerza z suchą grahamką z ziarnami, bo nic innego nie jestem w stanie zjeść. Popijam też pepsi, bo przynosi mi to chwilową ulgę w tych mega mdłościach. Od otwarcia oczu rano jest mi niedobrze. Ja pierniczę. Ale dam radę, chociaż jutro na wizycie u gina zapytam, czy na mdłości mogę dostać L4, bo męczę się w pracy.
Gratuluję Wszystkim, które widziały już serduszka swoich dzieciaczków. Mam nadzieję, że mój jutro też pięknie pokaże zdrowe serducho![]()
Ja jutro idę na wizytę a to dopiero 5 tydz się zacznie, może chociaż mi powie czy dwa czy jeden pęcherzyk się tworzy.hej kobietki.
Ja mam wizyte 20-go, to będzie 5w3d mam nadzieje, ze cos zobacze hehe ... dzis mnie brzuch troche boli jak na okres :/ niestety musze siedziec w pracy ...
Po normalnej cytologi tak może być, to pewnie i w ciąży też.hej
dziewczyny czy po obraniu cytologi mogę mieć zabarwioną na brązowo wydzielinę? Wczoraj było ok,a dziś rano jak wyszłam z kąpieli miałam lekko brążowy i teraz wieczorem też i taki wodnitybrzuch jakos specjalnie nie boli, czasami coś ukłuje... mam nadzieję,że wszystko ok