reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2013:)

natali super wynik bety :) czyli serduszko już powinno być widoczne bo z tego co mi lekarka mówiła to pęcherzyk jest widoczny od bety 1200 mIU/ml a serduszko od 30000 mIU/ml
co do powtórzenia bety to lepiej powtórzyć w piątek po 48h bo wtedy zobaczysz czy ładnie przyrasta :)

Ja studiuję w WSPiA ;)

co do humorów to teraz ich nie mam za to w pierwszej ciąży szalałam od samego początku ;)

reklama
dziewczyny powiedzcie mi co robić? jak byłam wypisywana ze szpitala to lekarz kazał mi kupić witaminy pregnaplus a ja się pomyliłam i kupiłam prenatal classic, wzięłam 2 tabletki i sie dopiero zorientowałam i teraz nie wiem czy brać nadal te tabletki czy nie? Wizyta w piątek... pomóżcie

dziewczyny powiedzcie mi co robić? jak byłam wypisywana ze szpitala to lekarz kazał mi kupić witaminy pregnaplus a ja się pomyliłam i kupiłam prenatal classic, wzięłam 2 tabletki i sie dopiero zorientowałam i teraz nie wiem czy brać nadal te tabletki czy nie? Wizyta w piątek... pomóżcie

Sprawdz w necie czy maja taki sam sklad czy podobny, jesli tak to mysle, ze mozesz brac normalnie a jesli inny to moze zadzwon do swojego lekarza i sie upewnij?

no właśnie nie mają takiego samego składu, bo w tych co ja mam to jest więcej składników i większe dawki

dziewczyny zadzwoniłam do rejestracji gdzie przyjmuje dzisiaj mój lekarz i wyjaśniłam wszystko bo nie mam jeszcze telefonu bezpośrednio do lekarza, pani zapisała sobie wszystko i postanowiła zapytać lekarza i oddzwoni do mnie, ulżyło mi

ja z mężem też mamy konflikt serologiczny i po porodzie dostałam immunoglobulinę anty D. więc mam nadzieję że wszytsko będzie oki...myślę natomisat że trzeba będzie zrobić w trakcie ciąży badanie na obecność przeciwciał. Mój młody ma rh+ po tatusiu...

reklama
panacota to moze sasiadkami jestesmy??:-)
lussia ja tez studiuje w WSPiA ale administracje :-)
Mnie wzielo na spanie tak,ze ucielam sobie drzemke. Teraz mam jakies rewolucje w brzuchu-chyba wzdecia :-\ Niedlugo jade do szpitala do meza.
Gucha nie przejmuj sie egzaminem-w koncu zdasz.Ja podchodzilam juz 3 razy i tez jeszcze nie zdalam.Poprawka w marcu...

Do góry