Hej dziewczynki!
Die - Ja to z chęcią powiedziałabym w końcu całemu światu - nawet na pierdzielonym fb, niech wsszyscy wiedzą, że jestem szczęśliwa.. ale nie mogę, bo boje się, że może coś będzie nie tak i znowu człowiek ma głupie myśli... Ale w sercu ogromna radość... zapał? No kur*wa.. jasne - ino wypuście mnieeeee z tegooo łóżkaaaaaaaaaaaaa!

)) Może akurat masz takie okres? No sama zobacz, czy coś dzieje się? No nic... brzuch rośnie, dziecko rośnie. Na zakupy i robienie pokoju - nieco za wcześnie.. Więc trzeba czekać

Skopie Cię groch po żebrach, to dopiero będziesz chciała przyspieszenia trwania ciąży ;P Głowa w górę i zrób coś pysznego do jedzenia. AAA - a może powinnaś robić coś dla dzieciaczka? jakieś rękodzieło?
A ja dla odmiany zjem na śniadanie tostaa,bo wczorajsza kolacja w tejże postaci bardzoo smakowała;P
Ja dzisiaj idę do gina na Nfz,żeby mi dokładnie zrobił opis badania, dlaczego kieruje mnie do tej poradni genetycznej, żebym nie musiała płacić za to badanie... Eh... Mam nadzieję, że dzisiaj nie dowiem się czegoś równie miłego jak tydzień temu...
Miłego dnia dziewczynki!