Pietrucha no to dzisiaj zasadzilas!!!! ide do sklepu po ziemniaki i cos na sos- tez zrobie nie ma bata! mniammmmmmmmmm
Agnieszka trzymam kciuki tez za poznanie płci

A co do baby schower- ja nie wiedze nic głupiego w zorganizowaniu takiego przyjacia

kazdy ma prawo sie cieszyc z tego co NAS SPOTKALO!!! TO JEST POWOD DO IMPREZOWANIA! a czy cos ktos w prezencie przyniesie?? nie musi wszak- nikt tego nie wymaga

takze ja bym zrobila!
Żabcia ja jem to co Pietrucha na obiad- totalnie mnie zarazila tymi plackami- a do tego jeszcze ta fota

az sie cala ozywilam mimo potFornego bolu glowy- choc u nas slonecznie....
Nulka- powodzenia i weny w pisaniu
Villa- podaje reke i utozsmamiam sie w bolu z Toba- boli mnie dzis lepetyna strasznie
Natalie- mialm pisac- dobrze ze
Lussia przypmniala- KCIUKI ZA ROZMOWE KWALIFIKACYJNĄ!!!
Lussia a probowals oklady z mokrego recznika zrobic- to dosyc wysoka temp- trzeba by ja zbic- u mojej malej pomagaly takie oklady- moczylam caly recznik kąpielowy w letniej (nie zimnej) wodzie i ją owijłam na jakis czas- temepratura spadala zawsze! i o dziwo to byl sposob zalecony przez najlpeszego pediatre z jakim mialam do czynienia. Kiedys tez moiwl ze do skarpetek mozna wsadzic plastry cytryny tam gdzie piety- i ponoc to tez pomaga- ale nigdy nie robilam bo zawsze recznik ratowal sytuacje. wiem ze moze brzmi to troche po szarlatansku- ale naprawde zawsze u nas dzialalo! i nie dos ze zbijalo temp. to jeszcze na drugi dzien mloda zazwyczaj wracala do zdrowia!
Dobra lece do marketu tureckiego- maja najlepsze warzywa i owoce- kupie ziemniaki czosnek papryke na gularzyk i beda placki!!!! jamiiiiiiiii