reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2013:)

Boziu jak u nas jest gorąco!!!!!! ubrała sa mini kurtteczke skorzana i myslam ze sie utgotuje...no niedogodzisz- najpierw jeczalam kilka dni ze zimno ze pada...ze paskudnie..a teraz piekne sloce gorąco....a ja tez narzekam:p
z tutulu ogolnego niechcemisizmu zakupilam w sklepie polskim 2 sloiki gołabkow z pudliszek- zobaczymy jak to to samkuje:) osatnio zakupilam sobie tam flaki w sloiku- i pochlonelam caly słoik naraz:p znaczy nie z ja..groch:D

ide do piwnicy zatem wygrzebac cosniecos i poogladac- bo juz jednak dupa mnie swedzi jak ogladam te wasze cuda na zakupach:p a ja wszytko mam pod nosem a nawet do tych cudów niezaglądalam! wstyd:p

co do grochowej plci.....nie bede tego komentowac bo jak sie groch wdal po mnie i po tacie- to sie dowiemy jak wyjdzie na swiat- i to tez niewiadomo- bo choc ja jestem troche ekshibistycznym typem to strasznie przekornym i"swawolniejszych" wybryków w odslanianiu swojego badz innego ciala- wczoraj mówie do niego- a mze cykniemy jakis ciązowy akcik- a on wielce oburzony mówi do mnie-a ty co? zwariowalas? a ja mowie no ale o co ci chodzi przeciez tak dla nas tylko- a on nie i koniec nie bedziemy zadna golizna swiecic niewazne dla nas nie dla nas- to sie niegodzi zeby kobieta przy nadziei sie prezyla naga przed aparatem- koniec kropka. i nawet nie ma o czym gadac- mam zakaz sie prezyc nago:p i dupa:)

reklama
Die hahaha. Ależ twój mąż konserwatysta;) Może kiedyś zmieni zdanie. Pokaż mu te foty na necie, przecież one wszystkiego nie odsłaniają i może się zgodzi. Jak chce być fotografem to i takie musi robić;-)
To jak u ciebie już upał to u nas za dzień lub dwa tak będzie. Zawsze od mojego jak mieszkał w N wiedziałam jaka pogoda zaraz zawita.

Ja na szczęście ból kości ogonowej mam już za sobą, ale przyznam, że było ciężko.
Dzisiaj miałam trochę biegania i pomimo, że wszędzie podjechałam sobie autem to i tak troszkę zmokłam. Na dzisiaj zaplanowałam sobie pyszny obiad, a mężuś i tak do pracy poszedł bez obiadu bo nie zdążyłam go zrobić:confused:
Wczoraj w nocy upiekłam te jagodzianki, ale trochę oszukane bo nie miałam jagód i dałam wiśnie- wyszły pyszne. Przepis dam to odpowiedniego wątku.
Dzisiaj moja maleńka obudziła mnie o 5:04 strasznie się kotłowała i robiła fikołki, normalnie czułam jak się kula:szok: Długo nie mogłam zasnąć, a jak już usnęłam to budzik zaczął mi dzwonić i musiałam wstać:wściekła/y:
Jak siedziałam w PZU to chyba mnie spodnie troszkę cisnęły i też mała zaczęła się kotłować, aż kilka razy podskoczyłam na fotelu. Mam nadzieję, że babeczka która mnie obsługiwała to nie zwróciła uwagi na moje dziwne zachowanie :-p

Landrynka ja dzisiaj kupowałam przez internet Tax disk bo się kończy 31,05 więc konto stało się biedniejsze o prawie 130 F.

Die dawaj to gorąco do mnie bo u mnie pada i pada :-(
Pochwal się ciuszkami jakie wygrzebiesz z piwnicy :-)

Maciuś usiadł i siedzi mam nadzieję że zaraz uśnie a ja coś porobię odpuszczę sobie dzisiaj drzemkę w dzień i spakuję chociaż parę worów do przeprowadzki bo to nieuniknione a pościele itd. co się nie używa na co dzień może leżeć w worku.

Hej dziewczynki ;)

Die - właśnie ja dzisiaj ogarniam temat otrzymanych już spadków;)
Landrynka - u nas w Pl pogoda również iście angielska;)
żabcia - kiedy się przeprowadzacie???:)
Sony - w takim razie udanego świętowania dzisiaj, może dasz radę namówić męża na małe co nieco ;))
Kamcia - fajnie, że córeczka podskakuje:))) Zazdroszczę;p

Widzę,że każda z nas powoli sprawdza i kompletuje wyprawkę;)
Ja dostałam właśnie od brata ubrania i z okazji dzisiejszego braku prądu zaczęłam powoli ogarniać temat... Mam zamiar w tym tygodniu ogarnąć je do końca... Wstępnie zrobiłam segregację, niektóre rzeczy do wywalenia, bo już się nie nadają.
Jedno wiem, cholera - sporo tego... I dzisiaj chwilę posiedziałam przy tym i sobie przypomniałam, że muszę wracać poleżeć. Więc każdego dnia po trochę i dam radę;) Normalnie człowiek w 2 h by się pewnie uwinął... :biggrin2: Ale rozmiary w większości są sprane - więc strzelałam ;) Oby dobrze ;-)

IMAG1223.jpg

i oto fajne porównanie : rozmiar 74 i ... 74;))) Co producenci mieli na myśli?:D
IMAG1222.jpg

Załączniki

• IMAG1223.jpg
    IMAG1223.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 52
  • IMAG1222.jpg
    IMAG1222.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 43
może to taki modny rękaw 7/8:-p.
Ja wyprawkę opracowuję jeszcze w excelu-nic nie kupuję ani nie przyjmuję prezentów.. nie jestem jeszcze na to gotowa:zawstydzona/y:

Widzę, ze tutaj zakupy pełną parą idą. Ja czekam na potwierdzenie ktosia ;-).

Die czekam na fotki od ciebie :-)

Ja też jeszcze mało rzeczy mam...aż Wam zazdroszczę, że macie takie piękności :)
Ja mam 4 śpioszki, dwie czapeczki i polarowy kombinezon w panterkę który kupiłam na ciuchach za 3 złote, a który sprawił mi tyyyyle radości bo jest prześliczny! Jak dam radę, to wrzucę później :)

Sony wszytskiego najlepszego.
Mi już lepiej

Landrynka dam rade to tylko tydzień. Nic staram sie nie robić leżę i odpoczywam. Mały kopie więc OK
To prawda występy dzieciaczków ściskają nas za serca.

Ewelinkowaska ja mam na razie body co mi Perle zakupiła i dostane je końcem czerwca więc masz 3 rzeczy więcej niż ja :-D

reklama
ja mam 4 kartony ubranek od 50 do 80 ;] i kilka reklamówek
jeszcze cała komoda ubranek u szwagierki :p
wiec z jednej strony by było fajnie mieć córke a z innej synka :p
wrzuce Wam zdjecie bucików jakie kupiłam bedac w 1 ciazy a nie wiedzac co będziemy mieć :p i tak jak by wywróżyło na córke :p

a teraz nic nie mówie bo zamówiłam z koleżankami smoczka bialo zielonego a dojechal różowy o_O

Załączniki

• prosiaczki.jpg
    prosiaczki.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 32
Do góry