reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2013:)

no i nie dotralam do piwnicy- przyjechala kolezanka z mala emily i oddalam sie rozkosznemu towarzystwu- a zaraz zawijam na kurs..w miedzyczasie zadzwonila moja kolezanka i pyta "słuchaj co to znaczy jak mam na tescie ciązowym jedną kreske bladą a drugą czerwona" - to pytanbie za 100 punktów :D kto zgadnie co to może oznaczac??:p

obecuje jutro zrobic sesje darów losu!!

pietrucha- no to masakra - rozwalilas mnie na łopatki- musze choc częsciowo ci dorównac:p zyjesz tam spod tych ciuszmonków:p

reklama
Witam, witam i o zdrowie pytam :)

żabcia - to teraz będziesz miała pełne ręce roboty jak się przeprowadzicie, wyprowadzacie się do większego czy zmieniacie miejsce zamieszkania na inne miasto po prostu

Dżaga - ale fajne te świnki kapciochy... ojjj jak patrze na te dziewczęce ciuszki to chcę to moją córcię wymarzoną, a z drugiej strony jak będzie chłopak to super bo już będę wszystko miała :p

pietrucha
- ale masz bałagan :p ale to akurat jest miłe sprzatanie, ja się z moją mamą kłóciłam w ciąży o to która ma ciuszki dla małego prasować :p

die - ja też nie przepadam za takimi zdjęciami, choć jeśli to jest dla włąsnego użytku to ok, ale nie lubię jak ktos wystawia te zdjęcia na portalach np :/

Kamcia - ale ta Twoja fika ciekawe czy jak się urodzi to też będzie taka ruchliwa :p

Die_perle no to dziwny ten Twój mąż, że nie chce aktu, zwłaszcza takiego tylko dla Was.

żabcia, czy ja może coś ominęłam? Znaleźliście w końcu mieszkanie, że piszesz o przeprowadzce?

Pietrucha faktycznie z tą rozmiarówką lipa. U mnie jest inny problem; dużo ubranek od kuzynki ma oderwane metki i nie mam pojęcia co to za rozmiar, a brakuje mi też doświadczenia, żeby na oko ocenić. Będę musiała przykładać do tych rzeczy, które rozmiary mają podane i porównywać.

martOocha tabelka w Excelu z ciuszkami - ambitny pomysł. Ale to racja, że jak się już zacznie tabelki w Excelu robić, to ciężko przestać i robi się ze wszystkim.

Ja poza ciuszkami od kuzynki i rzeczami, które dostałam jako reklamówki, to też nic nie mam z wyprawki.

cynamonka wyprowadzamy się na takiej samej wielkości a powód przeprowadzki to w którym mieszkamy zostało sprzedane.

pietrucha dokładnie jeszcze nie wiem umowa kończy się 11 czerwca i mamy się wynieść.
Niezła kolekcja ciuszków.

Dżaga boskie butki ja dla Maciulka miałam takie IMG_1622.jpg

Antiopku przeprowadzka jest nieunikniona także tak czy tak trzeba się pakować. A mieszkanko mamy oglądać w piątek i mam nadzieję że będzie ok i dostaniemy klucze i na weekendzie się wyniesiemy oby ...

Załączniki

• IMG_1622.jpg
    IMG_1622.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Ja też jeszce nic nie kompletuje bo płeć nie potwierdzona. W poniedziałek poznam to będe szaleć. Ubranek pewnie niewiele kupie,albo i wcale bo dla dziewczynki mam po Aluśce i chrześnicy, a dla chłopca będe mieć po dwóch kuzynkach więc pewnie nie dadzą mi się wykazać. Ale chociaż pociesze się innymi akcesoriami: butelki, smoczki, kocyki, rożki itp.

Deli ja też jako pierwsze kupiłam buciki i były rózowe i wykluła sie z tego Aluśka.
Kamcia mój dzidziol też się próbuje uwolnić jak mam ciaśniejsze spodnie;)

żabcia no to trzymam kciuki, żeby w piątek Wam to mieszkanko przypadło do gustu, bo faktycznie czas nagli.

żabcia bardzo sympatyczne te buciki :) podobają mi się:tak:
cynamonka podobno regularne ruchy odczuwa się po 30 tyg. A ja od paru dni mam dosłownie "kotłownie" w brzuchu hehe. Dzisiaj cały czas ją czuje - kiedy ona śpi? Mam nadzieję, że po urodzeniu będzie spokojna :-)

Też bym już chciała zacząć robić wyprawkę, ale jakoś ciężko mi się ruszyć z domu w tym celu. Chyba przeraża mnie ogrom tego wszystkiego;-) Ale najpierw muszę kupić prezenty dla moich chrzestnych dzieci bo za parę dni dzień dziecka:-D

Pietruszka... ale zapasy... masz co robic na nasteony tydzien. kazdego dnia po troszke:))

martoocha i przyjdzie czas na ciebie...

ewelinkowskaa wszytsko zdazysz zakupic. ( ja mam bodziaki co kupilam ostatnio i skarpetki). Wiec tez nie mam za duzo.
I czekam na info z usg ze bedzie Joasieńka... ahhh

dzaga prosiaczki super... a pomyłki czasami są wróżą...

hehe perle... no nie mogę.. ja bym odrazu czytała instrukcje od testu a nie po kolezankach dzwoniła.
Gratulacje dla koleżanki.
Sesja zdjeciowa zdobyczy cie nie ominie. Nie dziś to jutro:))

Antiope porównasz do tych co maja metki i wszystko bedzie jak trzeba. Nawet jesli cos zle wybierzesz to przeciez bedziesz widziec jak dziecie ubierzesz. czy małe czy za duze.

żaba czekam na info o mieszkaniu... nieustajace kciuki.

Jakas zmarznieta dzis chodziłam.
Od rana ukłądamy lego jestesmy na 33 stronie instrukcji została jeszcze połowa. Ciezkie lego sobie dziecie wybrało i musze ukladac statek starwars dla 12 latkow.
Nawcinałam sie pyz i popiłam herbaciną i dopiero mnie rozgrzało.

reklama
kobiety ale ja jestem wykończona tym lego.
Nadal robimy skrzydła strona 48... cały dzzień od 7 rano układamy... ja juz sie poddaje.

Za duzo tych ferii dzieci mają.

LG9493lg.jpg

Załączniki

• LG9493lg.jpg
    LG9493lg.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 24
Ostatnia edycja:
Do góry