reklama

Październik 2013:)

Gucha super, że nie krwawisz. Ja sprawdziłam sobie płeć w chińskim kalendarzu płci. Niby głupota ale wielu osobom się sprawdza :) No i u mnie niby chłopak :)

reklama
Ja się nie obrażę jak się okaże, że dziewczynka będzie :-D Podchodzę do tego z przymrużeniem oka, trochę ciakawa jestem, ale wszystko mi jedno jaka płeć :)
kurczę nie mam badań na cytomegalię, różyczkę, nie mam badania moczu...

Dżaga a gdzie konkretnie? jakiś konkretny lekarz? bo my jesteśmy z tego samego miasta a lekarz z LuxMedu, do którego chodziłam do tej pory uciekł do prywatnego gabinetu...
Gucha, moja druga ciąża była zupełnym przeciwieństwem pierwszej i... mam 2 dziewczyny :)
Pannacota, mi chiński kalendarz wróżył chłopaków i... patrz wyżej :)
die_perle, też nie miałam toxo

na cytomegalię miałam w pierwszej ciąży teraz mi nie dał skierowania, ale dał na różyczke :)

La Mari z Warszawy jesteś? z tego co wiem to mój lekarz przyjmuje w Warszawie w LuxMedzie a tak to ma gabinet w Garwolinie ;] Państwowo chyba nie przyjmuje ...

Widziałam Juniora :-D:-D:-D z pięknie bijącym serduszkiem :-D:-D:-D jaka radość :-)
Maleństwo ma 4.1mm, ale lekarz powiedział żebym się nie martwiła ani wielkością, ani wynikiem bety. Najważniejsze, że serduszko bije i za tydzień kolejne USG, żeby sprawdzić jak rośnie :-) jak będę wieczorem w domu to wkleje zdjecie.

Ostatnia edycja:
Brawo i gratulacje anna.
Gucha86
moj maz twierdzi ze w ciazy wygladam sexy, ale ja sie poki co tak wcale nie czuje. Zreszta sprobowal by mowic inaczej:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry