Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kosmetyki z weledy sa faktycznie najlepsze. Obok zwistala i galenco uzywalam dla pierworodnego. Teraz dla siebie mam olejek przeciw rozstepom, krem na dzien i na noc i krem do rak. Jedynie nie moge dostac zelu do ciezkich nog, a jest super. To sa kosmetyki naturalne i nie uczulaja. A cena jak dla mnie srednia.
ja właśnie mam dla małego krem na każdą pogodę z nivea (promocja była w biedronce chyba za 7 zł), dostałam próbki z j&j, muszę jeszcze ciś do dupci kupić i do kąpieli chce coś 2w1 tzn takie żeby nie trzeba było oliwką smarować, myślałam o oilatum... ale widziałam, że nivea też ma coś takiego tylko dopiero od 1 miesiąca... albo z ziajki. W szpitalu chyba też dostaje się takie pudełko z kosmetykami właśnie dla dziecka jeśli dobrze kojarzę więc na początek nie ma co szaleć. Ja się dziewczynki zbieram pod prysznic, trzeba przed wizytą się odświeżyć co by pięknie pachnieć u lekarza