czesc kochane..
zabciu jak minely urodzinki ???
iguana- proporcje- ja nie wiem co to proporcje - jest z tych "kucharek" co na oko- zazwyczaj wychodzi

wiec jak na mala porcje to kilka paparyk, mala puszka pomidorow, 2-3 male kiełbasy i jade

w międzyczasie np. podgryzam kielbase wiec jak sobie naszykuje powiedzmy 3 to w leczu ostatecznie i tak tylko 2 wyladuja
ewelinkowska- ja krokiety popijam barszczem- w zaleznosci od "chciecia" - jak mi się zachce to własnej roboty..jak nie to sproszkowanym
dzaga- ty słonkofilko! ja jak zobaczyłam slonce zaś z rana to myslam ze puszcze pawia ;/ kolejny dzień upałow...zaczynam już wymiekac...35-39 stopni to jakiś obłęd...i wlansie u mnie na odwrot pogod ataka a ja siedze w domu bo nie dam rady w taki upal na zewnątrz

i się tylko wkurzam ze lato ze fajnie a ja w domu siedze...wczoraj wieczorem zaczelo lekko kropic wiec się ubrałam w zwiewna sukienke i wyszłam na spacer w deszczu- i to ja lubie
madziarenka- jelsi nie chcesz to rozumiem- ale gdyby co to wiesz pisz tu czy na priva czy na zamkniętym- co 5 głow to nie jedna...może ktoś pomoze wyjście z syt. znaleźć...niedobrze zebys się teraz stresowala ..zwłaszcza praca...
ja jak już pisałam mam kompletnie dosyć ;/ ta pogoda mnie wykańcza

siedze jak debil w chałupie...bez sesnu..chce już zime...nie lubie lata kurde no nie lubie...nie wiem co ze sobą zrobić