Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cyntia ja byłam taka spanikowana jak wyladowalam w środę u lekarza że wszystko mi było jedno co mi dadzą. Myślałam że już straciłam maleństwo na razie biorę to co mi przepisał i zobaczymy w piątek
Annam u mnie w 6 i 2dni nie bylo widać nawet zarodka i lekarz kazał się nie przejmować musze troche wyluzować bo się wyplakalam jak lekarz mi powiedział ze powinienem być pęcherzyk w 5 tygodniu ze mam odstawić dupka (u mnie kosztuje 24zl) i poczekać aż zacznę krwawić;/ dupek jeden. W srode idę do lekarza nie chce iść znowu na ust bo to za często moze umowie się z nim później ...
Dzien dobry kochani ... Ja dochodzę do siebie mój kochany maź postarał sie z pysznym śniadaniem owszem zjadłam ale po 10 min wszystko poszło ...ehhh... Ahhh te mdlosci