Asiulka87Sosnowiec
Fanka BB :)
Cyntia mniammmm uwielbiam placki
Ja dzisiaj mam takie uczucie ze w kazdym momencie zemdleje kreci mi sie w glowie na wymioty zbiera ale apetyt dopisuje tylo bardzo slaba jestem
Ja dzisiaj mam takie uczucie ze w kazdym momencie zemdleje kreci mi sie w glowie na wymioty zbiera ale apetyt dopisuje tylo bardzo slaba jestem
Z tego akurat się cieszę, bo zawsze próbowałam zapanować nad nadmierną miłością do ciastek, ciasteczek i czekolad. Za to przepadam za sokami warzywnymi, ogórkami kiszonymi, kapustą kiszoną i rybami. Największym zdziwieniem jest dla mnie smak mięty - nie do przyjęcia, po paście do zębów miętowej cały dzień spędziłam na wymiotach, tak samo działała herbata miętowa - wystarczyło zmienić pastę na taką ziołową i już jest doskonale. I zmęczona ciągle jestem - moją ulubiona czynnością jest spanie, albo myślenie o spaniu. Dziwi mnie także fakt, że nie jestem głodna. Jem "z rozsądku" kanapkę, mały obiad, ale po sztuce mięsa, nawet tego chudego, mam wzdęcia okropne

. jak dwa lata temu na wiosnę (bezkonsultacji ze mną) M wypalił, że zmieniamy samochód, to od razu teściowie oczyna mnie z pytaniem czy w ciąży jestem. Myślałam, że go uduszę, byłam wściekłajeszcze na Boże Narodzenie jak już faktycznie ten nowy samochód mieliśmy, a jabyłam w zaawansowanej ciąży. Męczyli nas od tej wiosny przy każdej sposobnościo tą ciążę, a wiesz jak to jest przykro komuś kto już ponad 2 lata się stara.Oczywiście teraz teściowa wypiera się, że naciskała na nas. Kurna a dopytywaniesię przy każdej sposobności i składanie sobie na głos życzenia w postaci wnuka(przy wszystkich gościach) to co??? Dobrze, że chociaż poród był z zaskoczenia(i dla nas i dla nich). Był w wielką niedzielę i zadzwoniliśmy już po fakcie,bo jak szwagierka rodziła to wydzwaniali co pół godziny do 4 w nocy (ona miałacesarkę na którą cały dzień czekała). Jak można aż tak nie mieć wyczucia...