hej

nadrobiłam bo dziś troszkę popisałyście
pscółka i spółka ja na początku ciązy też ie miałam apetytu na nic, ale wsio wróciło a na nieszczęście chęć na słodycze

jem tego na pewno zbyt dużo, przed ciążą też byłam łasuchem ale teraz to słodkie ciągle za mną chodzi właśnie opędzlowałam tabliczkę czekolady
co do chrób genetycznych, bardzo trudna decyzja, ale osobiście chyba równie jeśli dziecko musiało by bardzo cerpieć i byłaby to poważna choroba nie zdecydowałabym się, a tak jak napisała
Monarti, każdy ma sumienie i prawo do decyzji
Tutaj jeśli chcesz masz badanie na syndrom Downa bezpłatnie, w sobotę przyszły mi wyniki, maleństwo jest w bardzo niskiej grupie ryzyka, bardzo mi ulżyło
co do wózka my na początku używaliśmy x-landera, byłam bardzo zadowolona, koła skrętne pompowane, z gondoli korzystaliśmy ok.6-7 mies, spacerówka też się spisywała, problem był tylko z wielkościa po złożeniu i miejscu jakie zajmował w aucie, dlatego do auta kupiliśmy spacerówkę bebe confort maxi cosi, i też super. Gondolę używałam jak jeszcze mieszkałam w Polsce więc musiałabym ją tu sprowadzać, ale koleżanka zaproponowała mi kupno swojego wózka 3w1, trójkołowy beep by elegance za który dała sporo kasy a chciała grosze w super stanie po jednym dziecku, więc skusiłam się bo taniej mnie to wyszło niż sprowadzanie z PL starego. takim sposobem mam trzy wózki, ale jeden głęboki na początek :-)
ja starszemu synowi rónież kupiwałam ciuszki w lumpku, bo w Krakowie miałam kilka świetnych miejscówek, tutaj tak jak pisała
gosia w weekendy są coś w rodzaju targów sprzetó odzieży itd używanych i można kupi.c cuda za grosze, obok miasta gdzie mieszkam obecnie, jest nawet taki coniedzielny z tylko dziecięcymi rzeczami, więc na pewno go odwiedzę