reklama

Październik 2014

Ładny dzień się szykuje:) Jakiś dobry humor mam:P

Młoda już dosięga moich żeber - teraz to się meksyk zacznie:tak:

Kupiłam taki oto pajacyk używany z czapeczką - 13zł już z wysyłką:)

140343709_1_1000x700_sliczny-komplet-krowka-cool-club-jak-hm-68-slupca.jpg

Młody od kilku miesięcy skarży się na ból kości - zastanawiam się czy to bóle wzrostowe czy coś poważniejszego. Chyba w piątek skoczymy do pediatry z prośbą o skierowanie na bardziej szczegółowe wyniki - zresztą dawno już nie miał robionych.

Załączniki

• 140343709_1_1000x700_sliczny-komplet-krowka-cool-club-jak-hm-68-slupca.jpg
    140343709_1_1000x700_sliczny-komplet-krowka-cool-club-jak-hm-68-slupca.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Witam się z rana!

W biedronkach wszystkich są przeceny. Wygląda to mniej więcej tak że jest gazetka i nowe rzecz, jak jest następna i coś nowego to te poprzednie przekładają dalej i dalej, mniej więcej po 3, 4 tygodniach (zależy) jak sprawdzisz cenę na czytniku to jest niższa (czasem zmieniają kartki ze zmienioną ceną, czasem wiszą stare przełożone - lenistwo personelu) ale cena na kasie jest niższa. więc jak coś wam wpadnie w oko z gazetki i jest tego dużo w sklepie to jest szansa że za parę tygodni kupisz to taniej.
Ja odwiedzam Biedronki w różnych miastach: Racibórz, Rybnik, Gliwice i gdzieś po drodze jak widzę to też na szybko wpadam bo czasami są całkiem inne rzeczy pozostałe na przecenach. Powodzenia.

Pozdrawiam was wszystkie, odezwę się wieczorkiem!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny macie jakieś sposoby na spuchnięte nogi?
Dokucza mi ten problem od 5 miesiąca już.
Po za tym ciąże znoszę świetnie,mam pełno energii,mogła bym góry przenosić jedynie te nogi.

Madzia nie wiem jakie sposoby - pić więcej wody - tylko to mi przychodzi do głowy... I koniecznie zgłoś lekarzowi - ja w poprzedniej ciąży tak miałam do wysokiego ciśnienia.

Madzia93, my ma fitness dla brzuchatek robimy cwiczenia usprawniajace krążenie. Polegają one na ruszaniu stopami w siądzie płaskim ( seria zadzietania stóp, seria obciagania, ruchy naprzemienne). wczoraj po zakupach spuchlam i kilka minut machania pomogło.

Według większości aplikacji zaczynam dziś 3 trymestr. Przerażające. W sumie mój organizm to wie: jak w zegarku zaczęły sie różne nowe upierdliwosci. Co tydzień czytam sobie co w danym tygodniu sie dzieje i zawsze mnie to uspokajalo, dając poczucie kontroli płynące z wiedzy co sie dzieje z moim ciałem i maluchem. Przeczytałam dziś jednak opis 26 tyg. na parenting.pl i strasznie mnie to zdolowalo. Było tam mniej- więcej tak: czujesz sie kiepsko? Zacznij doceniać co masz, bo w szybkim tepie zrobi sie dużo gorzej...
Uswiadomilam sobie, ze do tej pory wychodowalysmy 1kg dziecka, a teraz zostały nam 3 miechy żeby potroic te wagę...ależ będzie tempo tycia i wzrostu. A mi już jest ciężko chodzić i marudze.

rjoanka: pod koniec ciąży jest już tak ciężko, że już chcesz jak najszybciej urodzić. Ja miałam takie bóle pleców, że używałam kijka od mopa do podtrzymania się i prysznic brałam na siedząco na specjalnym taborecie bo ustać nie mogłam.
Katinka: dzięki za info o Biedronce. Muszę powęszyć w poniedziałek. Może coś tańszego wykopię :tak:

Wody piję bardzo dużo.Lekarz o tym wie,i powiedział,że taka natura,że to minie,taki mój urok poprostu w ciąży.A ciśnienie mam pod kontrolą,i nie wysokie,chodz biorę tabletki na ciśnienie ale to ze względu,że jak zaczęłam kiedyś brać anty to zaczęło mi szybciej bić serce.Także jak widać tak musi być i trzeba to przejść ;) Coś za coś,ja znów nie wymiotywałam itp.

Bo to nie we wszystkich biedronkach przeceniają,nawiezli
tych ubran ciązowych i nie poszło to przeceniają.
Kiecki były bodajże po 34zł a ja kupiłam za 20zł.
koszule do karmienia tez za 20zł kupiłam,były jeszcze staniki po 15 ale jak pojechałam to juz nie było.
Zostały jeszcze sukienki,pizamy,majtki.
Taką sukienke kupiłąm IMG_0667.jpg

Załączniki

• IMG_0667.jpg
    IMG_0667.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Tez zakupilam w biedronce te pizamy u mnie granatowa a w innej biedronce szara ale chyba do kazdej biedronki dali po jednym kolorze. Musze tam wpasc bo ktoras z was pisala o kocykach moze uda mi sie jakis upolowac:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry