Kochane mi pediatra mowil ze espumisan mozna podawac po skonczonym miesiacu... Widze co lekarz to inna opinia. Syn mial bole brzuszka po wit. K jak odstawilam to bole ustaly. Jak mial problem z kupka to pomagal zaparzony majeranek z kminkiem- rach ciach i kupka byla. Po kazdym jedzonku odbijalismy zarowno Kacpra i teraz Ale - dopoki nie odbije kilka/kilkanascie razy to bedzie jeczala i plakala. Odpukac poki co tylko to odbijanie jest naszym utrapieniem. W dzien juz fajnie po 2-3 godziny ma otawarte oczka <3 jest takim slodziakiem <3 dzisiaj sobie zdalam sprawe ze niebawem skonczy miesiac a ja nawet nie wiem kiedy to zlecialo.... Ojj ja tez nie moge sie doczekac kiedy zacznie przesypiac cale noce, bo tez chcemy ja juz dac do pokoju gdzie spi Kacper.
Co do odparzen, przy Kacprze dawal rade sudocrem, teraz przy Ali niestety widze ze ani alantan ani sudocrem ani maka ziemniaczana nie zdzialaly cudow... Mialam jeszcze troche kremu na odparzenia z rosmana firmy babydream (takie rozowe opakowanie) iii nie chce zapeszac ale po jednym smarowaniu czerwone miejsca i krostki zniknely ! ;p zobaczymy jak dupcia po kolejnej zmianie pampersa bedzie wygladala... Jak to nie pomoze bedziemy probowali masci posladkowej z ziajki...