Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To wy macie wszystkie ładne hgb.
Ja o 11 pomarzyć mogę.
Ostatnio po miesiącu brania żelaza miałam 10.6 wcześniej jeszcze mniej.
I vos czuje ze za dużo się nie podniosło. Po powrocie do Pl przerzucam się na sok z pokrzywy ... dziewczyny pisały ze działa dużo lepiej. Wiec co mi szkodzi
Betka żelazo ma, ja po pierwszym porodzie przez rok sie futrowalam lekami na anemię po krwotoku teraz od kiedy wiem ze jestem w ciazy obrzeram sie mięsem, kaszami, owsiankami no i pije to nieszczęsna pokrzywie mozna sie przyzwyczaić Link do: Dieta w ciąży – dieta bogata w żelazo - Ciąża - m.mjakmama24.pl
Życiowa ja muszę brać magnez. 3 razy dziennie do końca ciąży więc myślę że nie jest on szkodliwy i śmiało można brać.
A ta herbatę z pokrzywy można kupić normalnie w aptece? I co lepsze herbata czy sok?
Ja biorę cztery magnezy więc śmiało bierz :-) żelazo mam brać dalej bo wynik 12,4 czyli znowu spadł a teraz będzie coraz bardziej :-) moja gin lubi dużo hemoglobiny :-)