Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem Tola, to sie wszystko zgadza ale zglupiec mozna od niektorych zalecen. Nadal wiele kobiet nie czyta internetow i sadzisz ze zabijaja dziecko jedzac watrobke raz na miesiac? No i ja nie bronie watrobki bo jem ja raz na 5 lat. Bronie tylko zdrowego rozsadku. Jakby sie zastanowic co jest np. W danonku lub parowce z paczki, to pewnie bilans wyszedlby gorszy niz w przypadku tej watroby. Kupujemy sery zolte, kielbasy, pomidory pryskane chemia i milion rzeczy ktorych pewnie lepiej unikac. A idac do cioci na imieniny mozesz dostac toxo, bo pokroila ogorki nozem nieumytym po karkowce. Nie wiem czy wiesz do czego zmierzam. Tez uwazam, ze ryzyko trzeba minimalizowac ale... Zagrozenia sa wszedzie a za 5 lat hamerykanscy naukowcy odkryja moze, ze jedzenie bananow w ciazy zwieksza ryzyko zd.Persea dawniej baby rodzily w polu. A wiesz ile bylo zgonow? Tak a propos tego co dawniej zalecano.
I uwazam ze mozna sie wstrzymac od niektorych rzeczy przez 9 miesiecy bo to nie koniec swiata. Ja tak uwazam. Ja nałogowy palacz nie palilam 4 lata, co godzine myslalam o tym kiedy skonczy sie ciaza a pozniej cyc... Mozna. :-)