Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas trochę problemów z brzuszkiem się pojawiło niestety... A,że mąż wrócił do pracy to od razu to boleśnie odczułam ;-)
Nasz synek rośnie jak na drożdżach i to dosłownie!!! Ostatnie dwa tygodnie przybrał 1kg!!!!!! Położna była w szoku bo przecież na początku chciała abym go dokarmiała mm lub glukozą... A on tylko na cycku tak rośnie... Obecnie skończył 5 tygodni i waży 4220;-)
Jest taki pyzaty, że jak na niego patrze to mi się z małym buddą kojarzy ;-)
Wczoraj byłam na kontroli u gin i wszystko jest ok [emoji3] za miesiąc mogę zacząć pomału się ruszać w sensie sportowym :-)
Dziewczyny, smarujecie dzieciom buźki czymś przed wyjściem na dwór? Powietrze jest coraz ostrzejsze i chyba czas zacząć nawilżać buziaka przed mrozem, tylko nie bardzo wiem czym, żeby było w miarę naturalnie?
Ja kupilam krem w rossmanie na wiatr i chłód.
Dziewczyny jestem po wizycie u gin i sie zalamalam,ogladalam sie na dole w lusterku ale tak niedokladnie chyba bo moja gin jak zobaczyla co mam odwalone to tylko skrytykowala tego osła,mowi jestes mloda to czemu masz miec tak spaprane i mi za jakis czas to zszyje jeszcze raz teraz mam masciami na odbudowanie naskorka smarowac..mi sie chce ryczec.
W dodatku lekarz ktory mnie szyl dowiedzialam sie jest tu od lipca a wczesniej byl uwaga na ORTOPEDII i tskiego wzieli zeby szyl idiote..dobrze,ze ona pomoze mi to do ładu doprowadzic
Biedna, nie martw sie może faktycznie jak ona to naprawi to szybko wrocisz do siebie.
Ja do gina ide we wtorek. Moja mala ma dzis zly dzien, ciagle płacze i marudzi
Biora sie za cos i robia na odpieprz byle robote odwalic,zero wyczucia..no nie myslalam ze bedzie trzeba mnie poprawiac i szyc jeszcze raz,ale jak ma to wygladac lepiej to ok bo teraz jest masakra...