Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Tekila moze i to, ale bardziej pozostalosci po skazie białkowej. No i stało sie nauczylam młodą, że jest noszona do zaśnięcia... walczymy dziś
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mojemu żuczkowi oko ropieje, moge to przemywać rumiankiem?
Jutro mamy wizyte u lekarza, mam
Nadzieje ze mały przytył, bo inaczej bede musiała go dokarmiać
Oj rumiankiem to nie. Jak małej ropialo to znajoma polecała świetlik ale u nas sól fizjologiczna dała radę.Mojemu żuczkowi oko ropieje, moge to przemywać rumiankiem?
Jutro mamy wizyte u lekarza, mam
Nadzieje ze mały przytył, bo inaczej bede musiała go dokarmiać
Miałam wczoraj pisać o tym że u nas też od piątku takie spore suche plamy na policzkach... Może skoro to teraz takie powszechne to po prostu od zimna... Na długie spacery wchodzicie? My tak 2-3h. też smaruje linomagiem zielonym i trochę pomogło.Może i bliskoscija to szukam problemow bo sie ciagle martwię. Teraz jak z brzuszkiem sytuacje opanowalismy to mam nowe zmartwienie mianowicie szorstka skóra na policzkach, zamowilam jej też emolianty do ciała i twarzy
A my teraz jemy,w szoku jestem malego po 22 polozylam do lozeczka i tak spal do teraz przed 3moglam pospac