reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

a inne objawy masz? który tc?
w sumie to jest bardzo indywidualne odczucie. mi niestety się niezbyt dobrze kojarzy.

reklama
rybki chyba mogę dołączyć do narzekań na siedzenie w pracy, ale na L4 narazie się nie wybieram. Oczywiście chciałabym, ale staram się być jak najbardziej fer i póki wszystko jest ok to będę pracować.
cherry ja mam też wystający brzuch, ale w drugiej połowie dnia z kulminacją na wieczór. Jak dla mnie to chyba mam wzdęcia, bo rano wstaje i brzucha nie ma ;/

Jak dobrze, że dzisiaj sobota. Brakuje mi ruchu, zaraz zabieram się za sobotnie sprzątanie, a potem idę na długi spacer :)

to pewnie nic takiego, jeśli masz lekkie mdlosci to poziom hormonow jest wysoki a piersi może musza chwile odpoczac od rosniecia. mnie różnie raz mocno bolą a raz musze zlapac zeby się zastanowic czy w ogole.

Justjestem tez mam takie dni, ze przestają mnie boleć i wszystko jest ok :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Natusia szczerze to nie sądzę by jakieś terminy się zachowały. Tylko 10 % dzieci rodzi się w wyznaczonym terminie :-)
Cześć pewnie zaliczy cc i tak to będzie.
Mój syn też 3 dni po terminie.

Justjestem mnie id dawna nie bolą piersi za to mdłości mam prawie non stop

Justjestem, mnie też czasem o wiele mniej bolą piersi.Tak jak Marta, aż sprawdzam, czy czuję jeszcze jakieś pobolewanie ;)

Wczoraj jechałam godzinę samochodem (jako pasażer), czułam się jak na karuzeli! Jak na otwartym morzu z potężną chorobą morską :)

Ale cera mi się póki co nie popsuła. :) Heh, no może jeszcze wszystko przede mną.

reklama
a wierzycie w przesądy ze jak ma być dziewczynka to kobieta brzydnie a jak ma być chlopiec to pieknieje?
mi siostra wrozy synka, bo cere mimo brania hormonow, mam jak pupka niemowlaka
ciekawe czy to się spełni hihi

Do góry