reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Mi tez chce sie spac i jest mi caly czas zimno:/
I ogolnie przeraza mnie jak przez ost czas zapuscilam mieszkanie ale nie mam sily i sprzatam na raty

reklama
Poziomki ty dasz rade. A ja cie podziwiam

Madziorek ja sie dzisiaj za to zabralam bo plamienie ustąpiło i wkoncu mnie brzuch nie boli.
Wiec dzisiaj sobota dzien wiadra i mopa :-)

Ostatnia edycja:
Ruda ustapilo plamienie?
Lepiej już?

Ja chce młodego odpieluchowac latem będzie miał nie całe dwa lata i liczę że się uda. A tak to śpi sam czasami z nami nad ranem.

Ka nie widzę posta MangoWawa :-/
W każdym razie witaj i gratuluję :-)

Ann ustapilo i brzuch nie boli :-)

Poziomki chlop w pracy. Niby sprzatal ale poprawic trzeba :-)
Czekam az maly zasnie i biore sie za obiad.

Ciężko za Wami nadążyć ;) Witaj MangoWawa ;)
Ja już od rana posprzątałam, ugotowałam, ale siedzę na L4 to już nie wiem co mam ze sobą robić ;/
Teraz chwila dla siebie, ale coś mnie brzuch zaczą pobolewać wiec postanowiłam poczytać co tam u Was ;)
Noo tak mi też się w ogólne nie chce spać szczególnie rano - a zawsze byłam śpiochem ;p
Ruda zagoń chłopa do roboty, a Ty odpoczywaj ! ;)

Ja zagonilam dzieciaki do roboty bo narobiły bałaganu u siebie i zaczęły w salonie.

Ruda co racja to racja, po chłopu poprawiać trzeba ;)

reklama
Ruda dobre wieści :-)
Się tylko nie przemeczaj, bo może wrócić.

My od rana na zakupach. Potem ja zrobiłam obiad i ciastka na popołudniowa kawę bo wpadną sąsiedzi, a mąż sprzatal ;-)

Do góry