reklama

Pazdziernik 2016

Umowy o pracę. Pełne oskładowanie. Ten sam pracodawca.

Jeżeli etat jest cały czas taki sam, a zmienia się na plus lub minus wynagrodzenie, to brana pod uwagę jest średnia z ostatnich 12 miesięcy.

iśka 100 lat, zdrówka, szczęścia :)

niuniaczu chyba nicki Ci się pomyliły, bo z kadr to ja jestem i nadal pracuje, wypowiedzenia nie dostałam, tylko gratulacje od szefa ;)

jagus :( bądź dobrej myśli... ja wiem, że łatwo mówić, ale czytając to forum to mam wrażenie, że wielu lekarzy przesadza i straszy swoje pacjentki...

reklama
Joani ja byłam święcie przekonana że ty może 32 lata masz ;-)

Iska Błogosławieństwa Bożego :-)
To kiedy ten ślub?

Klara witaj gratuluję :-) To na kiedy termin masz?

Ja miałam siostrę i brata i też mi się marzy trójka lub czwórka
Uwielbiam duże rodziny.

Wesoła moja mama miała 4 siostry razem ich pięć a tata miał 2 braci razem ich trzech było hehe

Jaguś bądź dobrej myśli i nie czytaj w internecie, tule :-*

Niuniaczu fajnie Ci się trafiło z pracą, ale ja też nie mogłam narzekać na moją firmę.

Jagus to zrozumiałe, że boisz się wyniku.. niby z jednej strony chce się wiedzieć ale z drugiej człowiek się boi... choć lepiej chyba jednak widzieć...

Dziewczyny a macie jeszcze jakieś hm odczucia okresowe w podbrzuszu? Wiem, że mogą się pojawić ale mnie trochę dziś martwią mimo wszystko.. nie jest to absolutnie bił żaden tylko hm takie ćmienie czy coś...

Hihi sorki Larka w takim razie mi sie pokiełbasiło,tyle nas jest :biggrin2:
Tak faktycznie dziewczyny macie racje z ostatnich 12msc,i tyg urlop macierzynski i rodzicielski wychodzi jak wcześniej

Dziewczyny ciężko Was nadrobić... tym bardziej ze ja dzisiaj ledwo zyje... skórę na twarzy mam az przeswitującą.... ledwo co wstaje z łóżka.... :(

Co do wieku... Mam 22 lata :P ślub brałam jak miałam 21 :P ale nikt mnie raczej z tym nie przebije co napiszę.... Moja siostra ma 43 lata a mój brat 45 :D i ja jestem taka niespodzianka mamy :D

reklama
Jagus, najgorsze jest to czekanie, trzymam za Was kciuki!

Ann, nie wiemy jeszcze kiedy to ogarnac, ale pewnie jak sie troche cieplej zrobi, pod koniec maja moze :)

Dzieki dziewczynki za zyczenia :)

ja mam coraz rzadsze te bole jak na okres.. tez nie byly jakies mocne ale jednak niepokojace, ale widze ze sporo osob tak ma, wiec chyba wszystko ok :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry