reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

Jaguś, kochana! Nie martw się na zapas bo szkoda dzidzi! Ja uważam jak pozostałe dziewczyny, że lekarz przesadza...
Zostajesz z nami do października! Nie pozbędziesz się nas tak szybko! ;) :*

reklama
witam dziewczyny i przepraszam za moją dłuuugą nieobecność :zawstydzona/y: mdłości i senność mnie pokonały. Nic nie pomaga próbowałam wszystkiego jak mnie nie mdli to znowu treść żołądkowa się cofa. błeeee. Migdały i banany pomagają ale tylko na chwile. Odkryłam dziwną zależność. Po posiłku (jakikolwiek on by nie był) czuje ciąnięcia w pachwinach i zaraz mdłości się mega nasilają:confused:.

Poza tym jest serduszko :tak:. Dzidzia robi ze mną co chce ale i tak się cieszę. Postaram się częściej odzywać.

Linnea82 to super, że jest serduszko :-) każdą czeka na takie wieści :-)
Mdłości u mnie też paskudne, zwłaszcza popołudniami.. nie wymiotuje ale mam odruchy takie...strasznie mnie gardło boli od tego..

Jaguś, widzisz ile było rogali a teraz wyrosły z nich pyskujace dzieciaczki ;-) musi być dobrze!
Nevka, u Ciebie też!
Cukrzycy wspolczuje, sama przez to przechodziłam, mi na szczęście dieta pomogła i nie musialam brać insuliny... jutro odbieram swoje wyniki ivtez się tego cukru obawiam.

A powiedzcie mi, jak byłam ostatnie 2 miesiące na urlopie zasleglym a wcześniej na macierzynskim to też liczą mi wszystko z 12 miesięcy?

Jak cudownie nie mieć bólu głowy, aż posprzatalam z radości co mogłam, cięższe rzeczy mąż robił i niue był szczęśliwy, że akurat dzisiaj był ten dzień czysciocha ;-)

Nic mi nie mówcie o odruchqch :-( jeszcze się z WC nie przytulam ale mdlosci są ... a jeszcze te tantum verde jak psikam gardło to mnie cofa jak nie wiem ... no ale trzeba się leczyć ... herbatę z miodem i cytrynka to Hektolitrami pije ...

reklama
Do góry