reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

Myslałam ze troche odeśpie nocke ale laski tak hałasuja ze nie.idzie.
Wiecie tak sie zastanawiam czy ja nie mam czasem jakiejs infekcji pecherza i z tad te bóle bo nic mi nie przechodzi za bardzo a caly czas czuje taki ucisk w podobrzuszu i sikam co chwile i co chwile mam pelen pęcherz. W tej nocy to.tez zaczelo.sie od latania do kibelka na mega siq chyba.jutro wysle m pojemniczkiem do badania

reklama
Marta najlepszym sie zdzą nie przejmuj sie wazne z to nie jakis wypadek i ze nic sie z wami nie stalo;) ja oprocz sklerozy co do tankowania to auto kieruje sie w porzadku;)

Mi chyba jazda dobrze idzie az mnie ostatnio pan na miescie pochwalil
hehhe zaparkowalam wjezdzajac tylem zeby sobie wyjazd ulatwic i faktycznie ladnie mi wyszlo... a pan jakis ooo jak pieknie pani zaparkowala ;)

kurcze musze do siorki pojechac liste zrobie wieczorkiem jak wroce... bo tacie leki bede wiozla, bo astme ma i koncza mu sie leki a w norwegii drogie jak cholera:p

hhhmmm ja tez mam opary ale do miasta dojade... ale jak nie zatankuje to nie wroce :D i bede dzwonic do szwagierki o pomoc :D

Bubbbka no wlasnie nie ale nie wiem.z.kad sie takie ilosci tego siq biora bo ja wcale duzo nie pije a latam co 5-10min

Aria super te gofry twojego lubego! I że takie rzeczy robi w ogóle. Mój na słodko nie bardzo lubi ale od biedy zje kawałek ciasta :-)

reklama
To raczej nie pęcherz ale mocz zawsze mozna sprawdzic bedziesz miala pewnosc. Ja tez czesto chodze siusiu takk jak mowi aria macica musi uciskać na pęcherz.

Do góry