Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Larka M ma urlop pod koniec czerwca wiec jeszcze w miare wczesnie, w Bieszczady mamy blisko wiec szybko mozemy wrocic. A moj Synsio uwielbia jezdzic pod namiot.
neilaaa - do Łeby jedziemy. Byliśmy już tam jak młody miał niespełna trzy latka na 3 dni i był zachwycony, więc ponawiamy tam wakacje teraz na tydzień anieok - namiot super uwielbiam takie klimaty, choć mój mąż już niekoniecznie Magda - najlepsze życzenia :*
Dziękuję za niamary na domowe specyfiki Na pewno skorzystam nie raz
Aria jeszcze dziś i będziesz miała swego lubego 24h drożdżówki wyglądają smakowicie
My pod namiot co roku nad morze jeździmy,córcia uwielbia te nasze wypady,w tym roku dużo zależy od mojego samopoczucia,raczej pod namiot się nie dam,ale to czas pokaże bo może nawet nigdzie nie pojedziemy..
@asik_ też super tylko ja jestem z tych które unikają właśnie hoteli typowo dla dzieci bo jak dla mnie za duży chaos tam panuje, często niektóre dzieciaki są puszczone samopas w brodzikach czy na placu zabaw co mnie strasznie drażni bo rodzice muszą poplotkować w miedzy czasie i nawet nie patrzą co ich dzieci robią, a Maksowi oprócz łopatki, wiaderka, piasku i wody nic więcej do szczęścia nie potrzeba dlatego dla mnie piorytetem jest hotel przy plaży