reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Aria mam wizytę 07.04 ale ostatnio byłam 29.02 i juz się doczekać nie mogę.

Joani ja też w tym roku nic nie muszę robić. Ale mi z tym dobrze :-D
Siedzę w aucie i czekam, aż mąż paczkę wyślę. Kiszki mi marsza grają i chyba się nie obejdzie bez jedzenia bo będę tylko zła na zakupach. Od śniadania o 9 już czuję głód.

ja jeszcze w pracy do 15.00 a potem bede cos pichcic- rolade serowa z kurakiem i pieczarkami, Link do: Smaki ogrodu: ROLADA SEROWA Z KURCZAKIEM I PIECZARKAMI
jajka nadziewane (szynka,por, zóltka, majonez, szypiorek) i szparagi z szynką i serkiem chrzanowym;-)
jade do tesciów i rodzicow wiec nie musze duzo czarowac ;-)
mdlosci cały czas od 17.00 do nocy- dziwnie co??? ktos tak ma?
byłam w hm, fajne przeceny sa- np. kupiłam chrzesnicy czapke wiosenna z ta "mam te moc" chyba kraina lodu za 10 zl, koszulki za 14,99 dla leona i sobie super szalik za 20 zł
polecam ;-) ale to jest minus pracy przy Starym Browarze w Poz (zakupy zakupy zakupy)

Ja, kuchnie zostawiam na jutro, ale nie napracuje sie za bardzo, robie tylko barszczyk jedna salatke i upieke rurki. Większość czasu bedziemy w rozjazdach wiec bez sensu zebym robila więcej.
A dzisiaj o 14 mam wizyte i strasznie się stresuje...

ja jeszcze w pracy do 15.00 a potem bede cos pichcic- rolade serowa z kurakiem i pieczarkami, Link do: Smaki ogrodu: ROLADA SEROWA Z KURCZAKIEM I PIECZARKAMI
jajka nadziewane (szynka,por, zóltka, majonez, szypiorek) i szparagi z szynką i serkiem chrzanowym;-)
jade do tesciów i rodzicow wiec nie musze duzo czarowac ;-)
mdlosci cały czas od 17.00 do nocy- dziwnie co??? ktos tak ma?
byłam w hm, fajne przeceny sa- np. kupiłam chrzesnicy czapke wiosenna z ta "mam te moc" chyba kraina lodu za 10 zl, koszulki za 14,99 dla leona i sobie super szalik za 20 zł
polecam ;-) ale to jest minus pracy przy Starym Browarze w Poz (zakupy zakupy zakupy)

Magda, ja tak mam. Bierze mnie na wymioty i mam mdłości właśnie w godzinach popołudniowo wieczornych :(
Jestem maniakiem szalików! pędze dzisiaj do hm :D

Ja, kuchnie zostawiam na jutro, ale nie napracuje sie za bardzo, robie tylko barszczyk jedna salatke i upieke rurki. Większość czasu bedziemy w rozjazdach wiec bez sensu zebym robila więcej.
A dzisiaj o 14 mam wizyte i strasznie się stresuje...

Ja też jutro popichce posprzątam i gitarka :D
trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze :*

Poziomki zarąbisty film :) dziewczyny Wasze świetne :) też podziwiam za dalszą chęć powiększania rodziny :)

Aria uduszę Cię za tę drożdżówkę z jagodami

Ja też w kuchni się nie narobię bo jedziemy na całe święta do moich rodziców :)

Aaa śniło mi się dziś,że bliźniaki urodziłam,było to kompletnym zaskoczeniem wszystko mialam pojedyńcze a i były to dwie dziewczynki i martwiłam się jak je rozpoznamy :D

Ja to mam przeczucie że będzie chłopak ale zobaczymy :-)
Mdłości też miałam po południu ale na szczęście już prawie zupełnie przeszły.
co do pichcenia to robie tylko jajka faczerowane pieczarkami i sałatke jarzynową, uszka do barszczyku czerwonego zrobiłam tydzień temu i czekają w zamrażarce, a reszte robi mama:-D

reklama
Magda86Poznań ja mam od kilku dni dokładnie tak mdłości..wcześniej cały dzień a teraz wieczorem do nocy :-)

Do góry