Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tak nie do konca znam temat. Znajoma znajomego tez miala zmiany ktore wykryli chwile przed pozytywnym testem ciazowym i byla chwila grozy ale do porodu wstrzymala sie z wycieciem guzkow,ktore na szczescie okazaly sie nie grozne. U Ciebie pewnie tez bedzie wszystko dobrze
Ja to juz myslalam, ze lekarzowi chodzi o np wklesłe sutki.jak ja slyszę te teorie to az sie we mnie gotuje.
Dziewczyny zarejestrowałam się właśnie w bebiprogram do 30 dni od rejestracji dostajesz paczkę z kocykiem sensorycznym. .. książeczka mi z poradami... po porodzie jak dzidzia skończy pół roku kolejna z próbami mm i czyms jeszcze ... szybko mnie skleroza dopadła :/
Hej Witam Was dziewczyny wkoncu mam odwagę zapytać czy moge dołaczyc? czytam prawie od samego poczatku odkad dowiedzialam sie ze zostane mama po raz drugi) mam synka 4 letniego a teraz jestem w 13 tyg. pierwsza ciaza zagrozona od samego poczatku od 5 tygodnia dlatego teraz cały czas strach... pierwsze dziecko wychowywalam sama i od pocztku ciazy bylismy we dwoje teraz jest inaczej badania 15 juz nie moge sie doczekac choc przed kazdym stres osiaga najwyzszy poziom