reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
20160414_145333-1.jpg
dziewczynki drogie @poziomki w szczególności. Zwracam się do Ciebie bo czesto mowisz o organizacji. Moje życie to jeden wielki haos. Może masz jakies zlote rady, zeby ogarnac ten wszechobecny bajzel, ktorego fragment jest zalaczony na obrazku. Ja mam tylko jedno dziecko a jak sie rozmnoze jeszcze bardziej to nie bedzie gdzie stanac.:) no i pozostale dziewczyny napiszcie jak sobie radzicie

Załączniki

• 20160414_145333-1.jpg
    20160414_145333-1.jpg
    980,6 KB · Wyświetleń: 285
Persea[emoji23]gdzie tu bałagan [emoji12] moje maja 3 pojemniki na zabawki i półkę na książki. Zabawki zredukowaliśmy do minimum i co miesiąc wywalam wszystko co nie jest w pełni sprawne.
Mogą sie bawić ile i jak chcą ale przed snem musza posprzątać. Nie jest to trudne bo wrzucają zabawki do pojemników. Maja zakaz noszenia do pokoju picia i jedzenia. Nie daje im do zabawy rzeczy na zasadzie może sie do czegoś przyda.

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Ja mam 400 litrowa skrzynie na zabawki i wieczorem wszystko wrzucam. Moj dziec z wielkim zapalem przeszkadza mi w tym. Ale widze ze takie ladowanie do jednego pudla powoduje ze wiele zabawek, klocki jakies pudeleczka do ukladania sie rozpraszaja i nie nadaja do zabawy. Musze to posegregowac w jakies reklamowki. Zabawki to jeden z problemow ale przez to zle samopoczucie na poczatku ciazy wiele rzeczy zaniedbalam. Staram sie to troche ogarnac

reklama
Do góry