Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrob cos dla ludzkosci i spadaj na bambus. Z gory dziekuje i zycze wszystkiego najlepszegoCześć dziewczyny !
Jestem studentką dietetyki i chciała bym was prosić o wypełnienie ankiety o odżywianiu się w czasie ciąży. Jest ona w pełni anonimowa a dane zebrane posłużą mi jedynie jako dane do pracy magisterskiej.
Link do: Nawyki żywieniowe kobiet w ciąży
Z góry dziękuję i życzę wszystkiego najlepszego![]()
Współczuję i życzę zdrówka! Ja też już oczywiście zaliczyłam, ale antybiotyk szybko się z tym uporałWitam z rana
U mnie z tymi ruchami jest tak, że czasami wyczuje je pod rękąi nawet dzisiaj kazałam mężowi spróbować czy coś wyczuje i powiedział że czuł takie bardzo delikatne drgania
nie wiedziałam do czego to porównać, a on rzeczywiście ma rację, odczucie jakby mi coś zadrgalo w srodku, te słynne skrzydła motyla też dobre porównanie
A co do kąpieli to też uwielbiam, ale boję się w bardzo ciepłej leżeć, dlatego ograniczam a jeśli już to w chłodniejszej. Pr,yczepila się do mnie jakaś infekcja pochwy...i to taka, że nigdy tak nie miałam, często mnie wcześniej nawiedzaly, ale zawsze upławy były białe, a teraz żółte, aż pomarańczowe... Lekarz mi przypisal oczywiście antybiotyk i biorę od wczoraj. Oby się polepszyło...
Te z nie uwazam zeby duzo badan i stosowanie tych detektorow zbyt czesto bylo takie dobre. A co jak wam sie trafi, dajmy na to nerwowe dziecko. I bedzie pozniej myslenie, moze przez ten zasrany detektor. Wszystko jest dobre ale z umiarem. Takie moje zdanie a kazdy niech robi jak uwaza.