mimi00
Moderator
Ja mam 7,3 [emoji15] [emoji15] to Wy macie supet podług mnie. Ale ja nawet przed ciążą miałam niską więc taka chyba moja uroda...Wooooooow no to tak mi nie spadło nigdy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam 7,3 [emoji15] [emoji15] to Wy macie supet podług mnie. Ale ja nawet przed ciążą miałam niską więc taka chyba moja uroda...Wooooooow no to tak mi nie spadło nigdy
O te kryształki chodzi.Juz raz.mialam kolkę nerkowa i boje się powtórki z rozrywki.
Na pewno szczawianu wapnia to nic złego. Bo ja akurat je miałam poprzednio i lekarz mi mówił ze to jest ok
Ja mam 7,3 [emoji15] [emoji15] to Wy macie supet podług mnie. Ale ja nawet przed ciążą miałam niską więc taka chyba moja uroda...
No cóż tak jak pisze mówię tak i tak. Ale męża aż z ciekawości zapytałam i też na pole częściej mówi, też ŚlązakGórny Śląsk na pole ? Pierwsze słyszę .....
No cóż tak jak pisze mówię tak i tak. Ale męża aż z ciekawości zapytałam i też na pole częściej mówi, też Ślązaknatomiast jak wiadomo różnice są wszędzie nawet w gwarze między dwoma miejscowościami więc nie sądzę żeby to było coś dziwnego [emoji6]
Ja robiłam teraz badania i hemoglobina poszła mi do góry z 10,6 do 10,9. Brałam tylko zestaw witamin LadeeVit. Tam jest dużo żelaza i pilnowałam tego, żeby popijać czymś z witaminą C, a nigdy herbatą lub kawą. Żelazo poszło z 8,2 do 10,2 (przy normie 6,6-26 mmol/l), więc super. I to pomimo antybiotyku i braku apetytu.Ja mam 10,6 i łykam zelazo, ciekawe czy poszlo w gore [emoji3]
No widzisz ja też na Śląsku od urodzenia i u nas się tak mówi [emoji23] piszesz o GOP'ie - ja nie z tej części Górnego Śląska tylko z PszczynyDla mnie bardzo! Mieszkam na Śląsku od urodzenia, znam mnóstwo ludzi z GOPu i nigdy przenigdy nie słyszałam NA POLE a wręcz każdy się z tego troszkę podśmiewa ;D
Ja też Śląsk i tu u mnie prawie nikt nie mówi na dwór [emoji14] wszyscy na pole wychodząDla mnie bardzo! Mieszkam na Śląsku od urodzenia, znam mnóstwo ludzi z GOPu i nigdy przenigdy nie słyszałam NA POLE a wręcz każdy się z tego troszkę podśmiewa ;D
No widzisz ja też na Śląsku od urodzenia i u nas się tak mówi [emoji23] piszesz o GOP'ie - ja nie z tej części Górnego Śląska tylko z Pszczyny