Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A zebys wiedziala ze taknie wiem czym to spowodowane ale coraz mlodszym osobom siadaja kregoslupy, rece, nogi ... straszne to jest
ja mam w kwietniu 26 lat, reka do operacji w 2 miejscach, kolano do operacji po wypadku, w kregoslupie cuda wianki... co to bedzie za 20-30 lat ?
U mnie 41dc, jedyne co mi jest to bolące, obrzmiałe piersi i ciągniecie w pachwinach. Nic poza tym, mogę wszystko jeść, nie morzy mnie sen, mam mnóstwo energii, martwie się tym, ze mało mam objawów.
U mnie 41dc, jedyne co mi jest to bolące, obrzmiałe piersi i ciągniecie w pachwinach. Nic poza tym, mogę wszystko jeść, nie morzy mnie sen, mam mnóstwo energii, martwie się tym, ze mało mam objawów.
Ja też mam kilo więcej,dół brzucha pełen wody. Do tego mega gazy i jest dramat[emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie caly rozjechany w kazda mozliwa strone. Efekt fizycznej pracy przez kilka lat. Akurat lędzwiowy w tym wszystkim z tego co pamietam najlepiej wyglada [emoji23]
Ja taak samo mam mało objawów, chociaż w sob zasnelam w środku dnia jak nigdyU mnie 41dc, jedyne co mi jest to bolące, obrzmiałe piersi i ciągniecie w pachwinach. Nic poza tym, mogę wszystko jeść, nie morzy mnie sen, mam mnóstwo energii, martwie się tym, ze mało mam objawów.
Ooo mam to samo z moim biednym kręgosłupem, a moja praca z siedzeniem ma niewiele wspólnego. Niestety tak się w naszym kraju traktuje pracowników, niby możemy dźwigać max 25 kg na osobę. To co mam zrobić z pacjentem ważącym 100 kg kiedy opiekuje się nim sama? W dzień koleżanka pomoże (to i tak 50 kg na jedną wychodzi), ale w nocy? Muszę go chociaż jakoś turlać po łóżku. Potem boli wszystko, ale takie życie. Praca fizyczna jest do kitu, tu masz Ruda rację, że to szybko psuje zdrowie, a potem latasz biedna po tych lekarzach![]()