Miały być ledzwie heheDziewczyny, bolą mnie ledwie :/ czy któraś, coś, też?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miały być ledzwie heheDziewczyny, bolą mnie ledwie :/ czy któraś, coś, też?
O matko dziewczyny nie nadążam z czytaniem... spało siĘ przyjemnie... śnieg pięknie pada u nas. Ja nie idę na drugą bete bo pierwszą zrobiłam z ciekawości.. zakres jest całkiem inny niż u was jak tak patrzę.. i też jestem głodna [emoji3]
Ja pierdziu... macie śnieg? Bo u ulewa i wiatr taki ,e łeb chce urwać...
Nie sądzę, że się utrzyma ale narazie sypie jak oszalały czego może nie być widać na zdjęciu.Zobacz załącznik 1073789
Kurde nie wierzę że mieszkasz 50 km ode mnie i masz śnieg A u mnie głęboki listopad [emoji23]
Dlaczego po zwolnienie?Dziewczyny u mnie dzisiaj spodziewany termin @. Czuje się fatalnie. Cycku mi chyba odpadna, niby takiego boli nie miałam. Są tak napompowany jakbym se silikon z Castoramy w nie wstrzyknela [emoji23][emoji23][emoji23] No porażka [emoji23] Oczywicie dzisiaj będę chodzić i się sterować czy aby okresu nie dostałam. Na 12 od do rodzinnego po zwolnienie A beta niestety jutro będzie powtórzone [emoji4]
Mnie bolały 11 dni przed okresem czyli dłużej niż zawsze, okres się nie pojawił i bolą nadal cały czas, aż staniki nowe kupiłam, bo było mi niewygodnie i bolałoDziewczyny u mnie dzisiaj spodziewany termin @. Czuje się fatalnie. Cycku mi chyba odpadna, niby takiego boli nie miałam. Są tak napompowany jakbym se silikon z Castoramy w nie wstrzyknela [emoji23][emoji23][emoji23] No porażka [emoji23] Oczywicie dzisiaj będę chodzić i się sterować czy aby okresu nie dostałam. Na 12 od do rodzinnego po zwolnienie A beta niestety jutro będzie powtórzone [emoji4]
Dziewczyny u mnie dzisiaj spodziewany termin @. Czuje się fatalnie. Cycku mi chyba odpadna, niby takiego boli nie miałam. Są tak napompowany jakbym se silikon z Castoramy w nie wstrzyknela [emoji23][emoji23][emoji23] No porażka [emoji23] Oczywicie dzisiaj będę chodzić i się sterować czy aby okresu nie dostałam. Na 12 od do rodzinnego po zwolnienie A beta niestety jutro będzie powtórzone [emoji4]