Mecenasowa27
Fanka BB :)
U Ciebie też spory wynik jak na 4+2 Więc może też kilka bonusów tam chowasz [emoji28]
W 3+4 miałam coś koło 149. W 4+2 ponad 1400.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W 3+4 miałam coś koło 149. W 4+2 ponad 1400.
To by może wyjaśniało, dlaczego przy takiej becie nawet pęcherzyka nie było widać... może to po prostu trzeba podzielić, hahahahaU Ciebie też spory wynik jak na 4+2 Więc może też kilka bonusów tam chowasz [emoji28]
To by może wyjaśniało, dlaczego przy takiej becie nawet pęcherzyka nie było widać... może to po prostu trzeba podzielić, hahahaha![]()
Byłam w poniedziałek, a beta 1400 z soboty jestA w którym tygodniu byłaś na usg?
Ja myślę że tu teoria mówiąc że przy becie 1000 widać pęcherzyk sprawdza się 50 na 50. U jednych będzie widać u innych nie. Tak samo z przyrostem. Jedna będzie miała 80% a inna 160%
Także ta są w głównej mierze tylko cyfry i kalkulacje a życie i rozwój pęcherzyka na przestrzeni czasu to zupełnie inna bajka [emoji4]
I
Idę o 19. I raczej nic nie pomogą, bo od pozytywnego testu biorę utrogestan, także nic lepszego mi nie dadzą. Dziwne jest to, ze poszło tylko trochę krwi i cały dzień czysto... brzuch mnie nie boli.
Patrzcie, następna na betowy rekord idzieMam wyniki bety 44 492 [emoji28][emoji3060] progesteron 19.4, tylko TSH 3.01 [emoji849]
Muszę napisać na czacie do endokrynologa żeby to skonsultować, pewnie zwiększy dawkę euthyroxu [emoji28]