reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
Też mam zachcianki na słodkie co przed ciążą praktycznie wgl nie jadlamU mnie wychodzi dziewczynka. W pierwszej pokazywało chłopca i faktycznie mam syna
To mnie strasznie ciągnie na słodkie. Oczywiście jak już zjem, to stwierdzam, że to jednak nie na to miałam ochotę![]()
niunia456
Czy ja zawsze muszę namawiać do złego ?
Jak bym płakała później tutaj na forum że jestem gruba to niech któraś sprowadzi mnie na ziemię. Dwie bułki zaliczone plus woda z ogórków i pomarancza czuje się usatysfakcjonowana 

niunia456
Witaj ja mam w domu 11-latkęWitam październikowe mamusie, czytam Was już od kilku dni i jakoś nie mogłam się zebrać na założenie konta do dzisiejszego dnia.
Jestem 7+0, ale bliżej sie dowiem w środę, ponieważ idę do lekarza.
Mam już syna 10 letniego
Pozdrawiam

kasia20021
HejWitam październikowe mamusie, czytam Was już od kilku dni i jakoś nie mogłam się zebrać na założenie konta do dzisiejszego dnia.
Jestem 7+0, ale bliżej sie dowiem w środę, ponieważ idę do lekarza.
Mam już syna 10 letniego
Pozdrawiam

No cóż, to oficjalnie do dolegliwości ciążowych dopisuję zgagę. Jak mnie to cholerstwo dziś dopada, nie wiem co się dzieje.
Idę dokupić zapasy soku pomarańczowego, bo mi się skończył, może zagłuszę to ustrojstwo.
Ochota na ser jest taka duża, bo ma wapń :-) a fasola potrzebuje tego żeby sobie kości (póki co chyba chrząstki) rozwijać.
Co do odbijania jak żul - przybijam piątkę, mam identycznie. Okropne uczucie
Idę dokupić zapasy soku pomarańczowego, bo mi się skończył, może zagłuszę to ustrojstwo.
Ochota na ser jest taka duża, bo ma wapń :-) a fasola potrzebuje tego żeby sobie kości (póki co chyba chrząstki) rozwijać.
Co do odbijania jak żul - przybijam piątkę, mam identycznie. Okropne uczucie
niunia456
To juz przedszkole podziwiam i wielki pokłon nie wiem jak wyrobie z 2 co dopiero z 4Hejja mam w domu 10 latka 8 latka i roczniaka wiec ekipa dość spora
![]()
reklama
Kachna8
FajnieHejja mam w domu 10 latka 8 latka i roczniaka wiec ekipa dość spora
![]()