Celia89
Fanka BB :)
Moj to ciagnie az po jajnikach. XD normalnie az kosc ogonowa czujeCzemu nieprzyjemne? Mi one większej różnicy nie robią. No chyba że lekarz nie widzi czegoś dokładnie i zaczyna tym gmerac![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj to ciagnie az po jajnikach. XD normalnie az kosc ogonowa czujeCzemu nieprzyjemne? Mi one większej różnicy nie robią. No chyba że lekarz nie widzi czegoś dokładnie i zaczyna tym gmerac![]()
O kurna, to jakiś szaleniecMoj to ciagnie az po jajnikach. XD normalnie az kosc ogonowa czuje
Ja byłam. Ale nie pamiętam czy brat mówił dla księdza o tymMam takie pytanie, czy moze ktoras z wam byla chrzestną w ciąży? Bo ja mam byc poproszona za chrzestną i nie chce odmawiać poniewaz chcialabym zeby kuzynka byla również chrzestna u mojego dziecka![]()
Wlasnie nie wiem z czegi to wynika czy to zabobony czy jednak kościół uznaje ze chrzestna bie powinna byc ciężarnaJa byłam. Ale nie pamiętam czy brat mówił dla księdza o tym![]()
A czemu by nie mogła być? Ja byłam chrzestną (dwa lata temu) i nikt mnie nie pytał czy jestem w ciąży, tylko czy mam kwit, że jestem bierzmowana.Wlasnie nie wiem z czegi to wynika czy to zabobony czy jednak kościół uznaje ze chrzestna bie powinna byc ciężarna![]()
To tylko zabobon, że niby dziecko będące pod sercem matki chrzestnej odbierze zdrowie i szczęście temu chrzczonemu, także w Kościele problemu nie będzieWlasnie nie wiem z czegi to wynika czy to zabobony czy jednak kościół uznaje ze chrzestna bie powinna byc ciężarna![]()