Mooni89
Fanka BB :)
Mnie dzisiaj tak strasznie popołudniu jajniki ciągły i w krzyżu mnie boli mocnoA ja mam wlasnie jakies skurcze dziwne, bolesnemartwię sie. Bez plamienia czy krwi jednak az musialam sie położyć... Miala któraś tak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie dzisiaj tak strasznie popołudniu jajniki ciągły i w krzyżu mnie boli mocnoA ja mam wlasnie jakies skurcze dziwne, bolesnemartwię sie. Bez plamienia czy krwi jednak az musialam sie położyć... Miala któraś tak?
Ja też o tym myślałam, ale niewiem czy ma to sens tak szybko, jak rano kreska na teście wyjdzie to może pójdę,to co razem raźniej?Idę jutro na betę. To ten moment, kiedy się przyda, haha![]()
Ale się dziewczyny rozpisałyście [emoji3] fajnie, że nas tutaj tak przybywa [emoji3059]
Masakra jak ja się źle czuje.. Cokolwiek zjem to mi niedobrze, ale nie wymiotuje. Dziś cały dzień w łóżku, jak przystało na niedzielę [emoji1787]
Nie licząc już dzisiejszego dnia to jeszcze 10dni do wizyty [emoji43] zamawiam przyspieszacz czasu [emoji1787]
A jaki masz wynik proga?Haha też bym chciała przyspieszyćdziwna jest ta bezczynność, niewiele mi zostało oprócz czekania. Jutro zadzwonię tylko do lekarza spytać czy dobrze sobie ustaliłam termin wizyty i czy się mam martwić tym progesteronem.
Widac delikatnie, powtórz za dwa dniDziewczyny zrobiłam teraz pinka 10 i coś przebija, teraz się już bardziej stresuję, chciałabym żeby się udało![]()
Czyli mi nie odbija i nie mam zwidówPrzebija ewidentnie! Super![]()
Wybacz że się wtrącę, bo nie jestem w ciąży ale ja za każde prenatalne płaciłam i wcześniej chodząc prywatnie położna wcisnęła mnie do tej lekarki na fundusz i pierwszy miesiąc chodziłam co 2 tygodnie prywatnie na wizyty i badania laboratoryjne a potem już na NFZ. A spróbuj zadzownić na NFZ też i powiedz że na potwierdzenie ciąży może Cię szybciej przyjmąDzięki wam za rady wybiorę się prywatnie i w między czasie będę czekać na nfz . Jak to jest z tymi badaniami prenatalnymi byłam pewna że każda je ma a tu wyczytałam na necie że na nfz tylko kobiety po 35 roku życia . Nie rozumiem czyli kobieta przed 35 rokiem życia napewno nie urodzi dziecka z żadną wadą bo ja juz nie rozumiem