Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Próbuj jak będziesz na solo to bez krępacji.Ulży ciniemiłosiernie irytuje mnie cały ten żółty gil który spływa mi do gardła a ja nie umiem jak rasowy chłop tego odcharczeć i wyplućjuż bym była pewnie zdrowa.
![]()
Spróbuj na noc na ten katar zrobić sobie galgan Aliny od Pana tabletkiniemiłosiernie irytuje mnie cały ten żółty gil który spływa mi do gardła a ja nie umiem jak rasowy chłop tego odcharczeć i wyplućjuż bym była pewnie zdrowa.
![]()
O dokładnie, ja od jakiegoś czasu robię młodemu. Dziś też mu zaserwuje bo ma zapchany nos.Spróbuj na noc na ten katar zrobić sobie galgan Aliny od Pana tabletki
nieA bierzesz sinupred, bo to chyba taki zatokowy katar?
On jest bezpieczny w ciąży, ja już w tej ciąży się nim leczyłam.
ale ja nie umiemPróbuj jak będziesz na solo to bez krępacji.Ulży ci![]()
Sama mam ochotęDziewczyny, wczoraj pierwszy raz miałam zachciankę. Wymarzyłam sobie kajzerke z makiem, z sałata, szynka, mozzarella i pomidorem. No takiego pragnienia nie miałam jeszcze. Od wszystkiego raczej mnie odrzucą, jem bo jem. Musiałam jechać do Lidla, kupić to czego nie miałam. Zjadłam DWIE bułki... 4 kanapki. To najbardziej obfity posiłek jaki w ostatnim czasie zjadłam. Jestem pełna, ale jaka szczęśliwa![]()
nie słyszałam o tym!Spróbuj na noc na ten katar zrobić sobie galgan Aliny od Pana tabletki
Bigos… ja zazycze sobie pierogi i możemy zasiadać do WigiliJestem w raju...Gotowanie odpada ale Em kupił mi bigos.. a słony uuuu