reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Czy wy tez macie problem z umówieniem się do lekarza? 😂 ja nigdy nie miałam problemu ale jak teraz potrzebuje to najbliższy wolny termin (u lekarza u którego chciałabym prowadzić ciąże) jest dopiero na marzec. Miałam umówiona wizytę u innego lekarza na 03.02 to niestety coś tam się okazało, ze wizyta nie będzie się mogła odbyć w tym terminie i teraz nie wiem co robić😂 czy narazie szukać jakiegokolwiek lekarza z wolnymi terminami i potem się przenieść do docelowego, czy znaleźć innego lekarza do prowadzenia ciąży, ale wszyscy lepsi w naszym mieście tez maja długie terminy..

Czy wy tez macie problem z umówieniem się do lekarza? 😂 ja nigdy nie miałam problemu ale jak teraz potrzebuje to najbliższy wolny termin (u lekarza u którego chciałabym prowadzić ciąże) jest dopiero na marzec. Miałam umówiona wizytę u innego lekarza na 03.02 to niestety coś tam się okazało, ze wizyta nie będzie się mogła odbyć w tym terminie i teraz nie wiem co robić😂 czy narazie szukać jakiegokolwiek lekarza z wolnymi terminami i potem się przenieść do docelowego, czy znaleźć innego lekarza do prowadzenia ciąży, ale wszyscy lepsi w naszym mieście tez maja długie terminy..
O kurcze, to ja bez problemu, chciała mnie na 30 stycznia umówić, ale stwierdziłam, że będzie za wczas i od razu mi powiedziała o 2 lutym, więc zapisalam się, a akurat myślę, że u niego poprowadzę ciążę, tak mi się wydaje bynajmniej na razie, bo najlepszy lekarz do jakiego na razie trafiłam, byłam raz, ale spędziłam u niego za pierwszym razem 40min. 😅 Mega dokładny wszystko sprawdzał, mówił i w sumie takie same ma opinie.

reklama
Jakby rybka ocierała się w środku. 🙂 bąbelki też można wyczuć ale na początku wszystko delikatnie i subtelnie. Pozniej to macie wrażenie, ze zebra wam dziecko wykopie. Powodzenia dziewczyny! 😀
Ooo jakie słodkie porównanie 😅, o tych żebrach słyszałam, bo miałam w szkole koleżanke z ławki w ciąży to miałam zakaz dotykania już brzucha 😅, bo mały po szkolenie nadrabiał wtedy kopaniem, a przy ciotce nie chciał 😅

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry