HeraUnique
Fanka BB :)
I jak po wizycie?A ja jutro druga wizyta by potwierdzić czy zarodek urósł o tydzień. Cały tydzień czułam się fatalnie a od wczoraj nagle zanik objawówchyba po to bym się bardziej denerwowała.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak po wizycie?A ja jutro druga wizyta by potwierdzić czy zarodek urósł o tydzień. Cały tydzień czułam się fatalnie a od wczoraj nagle zanik objawówchyba po to bym się bardziej denerwowała.
Póki co jakos mi samej się nie chce, ale widze że moj F tez ma narazie obawyCzy też macie wstrzemięźliwość seksualna w 1 trymestrze ciąży? Podobno seks w 1 fazie zwiększa ryzyko poronienia....
Nie mam żadnej wstrzemięźliwości, lekarz powiedział, że jest okej i możemy śmiało uprawiać seksCzy też macie wstrzemięźliwość seksualna w 1 trymestrze ciąży? Podobno seks w 1 fazie zwiększa ryzyko poronienia....
zdecydowanie ja tak mamA moze byc tak bardziej nas mdli po tlustym np pizzy?
Pewnie, że tak.A moze byc tak bardziej nas mdli po tlustym np pizzy?
A jakie sposby na mdlosci?Pewnie, że tak.
Mnie nie mdli jak jem, skończę jeść i bach, mdłości.![]()
Mnie mdli od wszystkiego nawet po wodzieA moze byc tak bardziej nas mdli po tlustym np pizzy?
tak raczej powinno się zbadać żeby wiedzieć czy nie masz za małoCzy robilyscie progesteron na początku? Często sie robi to badanie? Wystarczy jednorazowe pobranie?