Calineczka92
Fanka BB :)
Możesz sobie zrobić tsh, bo nie wiem jak to tam u Ciebie wyglada.o jejku! Cieszę się ! Bardzo Ci dziękuję! Oprócz bety i proga w poniedziałek powinnam zrobić jeszcze jakieś badania?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Możesz sobie zrobić tsh, bo nie wiem jak to tam u Ciebie wyglada.o jejku! Cieszę się ! Bardzo Ci dziękuję! Oprócz bety i proga w poniedziałek powinnam zrobić jeszcze jakieś badania?![]()
jejku jak cudownie ! A masz termin do gin na usg ? Ja będę dobijać się w pon zeby gdzies się umówić, ale podobno jest ciężko z terminami nawet prywatnie. Kiedy się umówić?czyli na tą chwile według wyliczeń jesteśmy w tym samym momencie ciążyja dzisiaj też 4t+6
![]()
wiem wiemKochana to koniecznie daj znać co tam po wizycie. Wiesz u mnie beta na początku było tylko 61.20 a potem wskoczyła po 48h 228
więc no to czasmi mówi tyle co nic
. Ja akurat mierzyłam temp. Owulaki itd.
Więc dzięki temu wiem, bo na monitoringu nie umieli mi wykryć
![]()
Rozumiem jak najbardziejwiem wiemzobaczymy w poniedziałek no i pewniej już się będę czuła z heparyna ,wiec nie mogę się doczekać wizyty żeby dał mi receptę
kochana jest jakas zasada czy rano czy wieczorem heparyna ? I jeszcze właśnie pytanie odnośnie acardu-bierzesz ?Ja też na zastrzykach od wtorku. Bierzesz też acard?
Az szok, że z terminami ciężkojejku jak cudownie ! A masz termin do gin na usg ? Ja będę dobijać się w pon zeby gdzies się umówić, ale podobno jest ciężko z terminami nawet prywatnie. Kiedy się umówić?![]()
wydaje mi się, że to narazie najbardziej podstawowe badania, resztę już raczej zleci lekarz. W poniedziałek również idę powtórzy betę i proga, bo lekarz zalecił mi Duphaston na poprawę progesteronuo jejku! Cieszę się ! Bardzo Ci dziękuję! Oprócz bety i proga w poniedziałek powinnam zrobić jeszcze jakieś badania?![]()
po ostatniej miesiączce, bo dokładnej daty owu nie znam (w tym cyklu nie pilnowałam)A to od om masz 4+6? A po owu wiesz, czy nie wiesz jak była?
Rozumiem, lekarze i tak też tak licząpo ostatniej miesiączce, bo dokładnej daty owu nie znam (w tym cyklu nie pilnowałam)
ja mam jednej termin na 02.02.2023 (ale zobaczę po poniedziałkowej becie czy wogole jest sens jechać, chociaż i tak mam w pakiecie wizyty wiec nic mnie to nie kosztuje i myśle nawet jak nic nie będzie widać to chociaż sprawdzę lekarza, bo u niego jeszcze nie byłam) a taka docelowa mam dopiero na 09.02.2023 (chyba, że ten pierwszy lekarz mi się spodoba to już zostanę u niego)jejku jak cudownie ! A masz termin do gin na usg ? Ja będę dobijać się w pon zeby gdzies się umówić, ale podobno jest ciężko z terminami nawet prywatnie. Kiedy się umówić?![]()