Calineczka92
Fanka BB :)
A skąd, po czym stwierdzasz, że wiesz kiedy miałaś zagnieżdżenie?Hmmm u mnie to byl 8/9pełnia była i sex jak nigdy
ale nie mam pewnosci czy na 100% owu tego dnia
a zagniezdzenie 22 na bank
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A skąd, po czym stwierdzasz, że wiesz kiedy miałaś zagnieżdżenie?Hmmm u mnie to byl 8/9pełnia była i sex jak nigdy
ale nie mam pewnosci czy na 100% owu tego dnia
a zagniezdzenie 22 na bank
![]()
Nagły dluuuugi ból, nocny wzrost temp i następnego dnia potworny ból sutkow . (takie drugie uderzenie bólu piersi w tym cyklu )A skąd, po czym stwierdzasz, że wiesz kiedy miałaś zagnieżdżenie?
Ja biorę wieczorem acard 75 i heparynę.kochana jest jakas zasada czy rano czy wieczorem heparyna ? I jeszcze właśnie pytanie odnośnie acardu-bierzesz ?
Masz lux med? Właśnie myślę czy tam nie chodzić na wizyty. Kojarzysz czy te badania są potem w pakiecie?ja mam jednej termin na 02.02.2023 (ale zobaczę po poniedziałkowej becie czy wogole jest sens jechać, chociaż i tak mam w pakiecie wizyty wiec nic mnie to nie kosztuje i myśle nawet jak nic nie będzie widać to chociaż sprawdzę lekarza, bo u niego jeszcze nie byłam) a taka docelowa mam dopiero na 09.02.2023 (chyba, że ten pierwszy lekarz mi się spodoba to już zostanę u niego)
nie, ja mam pakiet z PZU (z pracy) i tam mam wszystkie wizyty, usg, wszystko badania z krwi itp. Prowadzenie ciąży. I wiele innych.Masz lux med? Właśnie myślę czy tam nie chodzić na wizyty. Kojarzysz czy te badania są potem w pakiecie?
Aha, dziwne w sumie podobno tego nie da się czuć, co też mnie dziwiNagły dluuuugi ból, nocny wzrost temp i następnego dnia potworny ból sutkow . (takie drugie uderzenie bólu piersi w tym cyklu )
W Luxmedzie musisz zobaczyć które masz, bo są różne pakiety.Masz lux med? Właśnie myślę czy tam nie chodzić na wizyty. Kojarzysz czy te badania są potem w pakiecie?
Czasami mozna miec krwawienie implantacyjne itd. Mozliwe ze bol nie byl związany z tym, ale cała reszta następstw mocno na to wskazujeAha, dziwne w sumie podobno tego nie da się czuć, co też mnie dziwi.
czyli na tą chwile według wyliczeń jesteśmy w tym samym momencie ciążyja dzisiaj też 4t+6
![]()
Mi termin też tak wychodziNo to jest już nas 3ja też dziś 4+6
Termin na 1.10![]()