Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To gdzieś blisko mnieJa okolice Katowic![]()
Idziesz na wizytę identycznie jak w 5t+5Cześć Wam wszystkim
jestem Justyna, obecnie 4t+0d, termin na 08 października, pierwsza wizyta 10.02 (5t+5d)![]()
No to blisko mnieJa okolice Katowic![]()
To my również blisko mamyTo gdzieś blisko mnie![]()
Będzie dobrze kochanaNieśmiało się przywitam. Dzisiaj 30dc. Termin może na 4.10. chociaż nie bardzo wiem kiedy owulacja była. Może być młodsza ciąża. We czwartek jeszcze negatyw, wczoraj już cień , a dzisiaj tak. Równi rok temu miałam ciążę pozamaciczna. Jestem pełna obaw.
To nawet jeszcze bliżej mamyJa okolice Oświęcimia.
Mam nadzieje że będzie już widać to co trzeba, bo trochę się obawiam że o tydzień za szybko idę, ale skoro jest nas więcej to może dobry terminIdziesz na wizytę identycznie jak w 5t+5, tyle, że u mnie to 2 luty . Powodzonka i gratuluję
![]()
No ja patrzę na betę przyrost miałam 273% więc w sumie powinno być widaćMam nadzieje że będzie już widać to co trzeba, bo trochę się obawiam że o tydzień za szybko idę, ale skoro jest nas więcej to może dobry terminrównież gratuluje
![]()
No to ładny przyrost, ja idę w ciemno i wierze że sie opłaciNo ja patrzę na betę przyrost miałam 273% więc w sumie powinno być widać![]()