• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Witam i Dołączam! :)
Jako, ze mam nieregularne miesiączki po poprzednim porodzie, to termin na chwilę obecną waha się na 9 października. Zweryfikuję się to dopiero po wizycie.
Na pokładzie prawie 4 latnia córka i prawie 14 miesięcy syn.
Przerażenie zmieszane z radością. Mimo to, liczę, że dotrwam do końca!
Jeżeli tylko uda mi się, to jutro idę na betę, choć testy nie pozostawiają wątpliwości. Jestem aktualnie około 6 dni przed @. :)
Czyli, jak na razie mamy taki sam termin😇 U mnie dziś/jutro powinna być miesiączka.

Dołączam do grona październikowe mamy 2024 😉 Jestem mamą 2 latka i od roku zaczęliśmy się starać o rodzeństwo dla naszego gargamelka ❤️ W końcu się udało zobaczyłam dwie kreski na teście 20.01 😉 26.01 poszłam na betę wyniosła 308 następna 31.01 3010 więc jest przyrost 😁 wizytę dopiero umówiłam na 15.02 bo nie widzę sensu wcześniej myślę że już będzie serduszko ❤️ pozdrawiam

Dołączam do grona październikowe mamy 2024 😉 Jestem mamą 2 latka i od roku zaczęliśmy się starać o rodzeństwo dla naszego gargamelka ❤️ W końcu się udało zobaczyłam dwie kreski na teście 20.01 😉 26.01 poszłam na betę wyniosła 308 następna 31.01 3010 więc jest przyrost 😁 wizytę dopiero umówiłam na 15.02 bo nie widzę sensu wcześniej myślę że już będzie serduszko ❤️ pozdrawiam
Gratulacje! Rozgośćcie się z maluszkiem😍 Na kiedy wypada ci termin?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry