• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Trudno. Zaryzykuję i jutro wezmę. Nie bez powodu obaj kazali mi sprawdzić TSH od razu po pozytywnej becie. Szkoda tylko że żadnego się nie zapytałam co jeśli będzie za duża. 😢
Umow się na teleporade gdziekolwiek. Nie ryzykuj. Mogłaś poronić z innego powodu. Mi też przestało soe dziecko rozwijać, akcja serca ustala -wada genetyczna i to jest powód w 90%.
Nie bierz na własną rękę bo możesz sobie zaszkodzić bardziej, żebyś nie żałowała a za teleporade zapłacisz gdzieś z 100-200zl a będziesz miała spokój.

reklama
Spokojnie, na naszym etapie ciąży jest jeszcze na wszystko czas 😉 a jaka była ostatnia beta?
  • 29 stycznia: 216 mIU/ml
  • Dziś : 2328,6 mIU/ml
Jak na razie przyrost ok, wg kalkulatora 147%

A ja jeszcze zapytam czy wszystkie badacie proga i tsh i tylko ja tego nie zrobiłam? Ja w sumie w poprzedniej ciąży zbadałam pod wpływem forum, a sami lekarze mi nie zalecali choć tych badań były tysiące..
Badałam TSH bo lekarz zalecił, progesteronu nie, mimo że przyjmuje, może wtedy nie ma sensu, nie znam się.

• 29 stycznia: 216 mIU/ml
  • Dziś : 2328,6 mIU/ml
Jak na razie przyrost ok, wg kalkulatora 147%

Badałam TSH bo lekarz zalecił, progesteronu nie, mimo że przyjmuje, może wtedy nie ma sensu, nie znam się.
Przyrost bardzo ładny, na zarodek jest jeszcze zdecydowanie czas :)
Kurcze jak patrze na wasze bety a moją to moja mi się wydaje jakas ogromniasta na ten czas, który pokazuje mi aplikacja, ostatnią miesiączkę miałam w sylwestra, ktoś tez ma takie wartości w moich granicach? 🤔

Przyrost bardzo ładny, na zarodek jest jeszcze zdecydowanie czas :)
Kurcze jak patrze na wasze bety a moją to moja mi się wydaje jakas ogromniasta na ten czas, który pokazuje mi aplikacja, ostatnią miesiączkę miałam w sylwestra, ktoś tez ma takie wartości w moich granicach? 🤔
ja się nie znam bo to moja pierwsza ciąża , ale faktycznie betę masz ogromną jak na tak wczesnym etap czyli te 4+

reklama
ja się nie znam bo to moja pierwsza ciąża , ale faktycznie betę masz ogromną jak na tak wczesnym etap czyli te 4+
Mam nadzieję, że to nie żaden zaśniad bo już i o takich rzeczach czytałam.. 🙄 albo owulacja była wyjątkowo wcześniej niż pokazywała mi aplikacja. Miesiac wczesniej wyleczyłam helikobakter pyroli i nagle cykle mi się zaczęły skracać i wracać do normy, bo były nawet po 38 dni

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry