Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziekujęGratulacje! Ja czekam na wyniki Panoramy, a na pobraniu byłam w piątek 13w następny poniedziałek mam prenatalne i się zaczynam stresować.
ooo super wiadomościhejkamam wyniki na awidność cmv- wysoka uff
I wyniki sanco, zdrowy chłopak![]()
Tak ja po wizycie.ooo super wiadomościno i kolejny chłopak haha czekamy na jakąś dziewczynkę
@Pierwsze 🥰 @Berrry Wy też dzisiaj wizytowałyście?
Ja już odliczam dni do prenatalnych, jeszcze 8 haha. Przedłużyłam dzisiaj l4 do środy, ale nie wiem, czy mi się uda wrócić do tej pracy w końcu, bo młodzież znowu gorączkaniech ten sezon chorobowy już się skończy…
Tak ja po wizycie.
Z dzidzią wszystko okejkrwiaczka nie uwidoczniono jedynie coś delikatnie przy szyjce ale lekarz powiedział że jakby pojawiło się brązowe plamienie to żeby się nie przejmować jak narazie od tygodnia czysto
Pytałam o badania prenatalne i podał widełki kiedy się powinno je zrobić oraz przedstawił kto u nich w klinice wykonuje to badanie. Liczyłam na skierowanie na NFZ ale nie wystawił mi. Także będę musiała prywatnie to ogarnąć, chyba że macie jakiś pomysł jak ogarnąć takie skierowanie.
Oczywiście mam zlecone kontrolę ciśnienia w domu kilka razy dziennie bo podwyższone drugi raz z rzędu.
Tak ja po wizycie.
Z dzidzią wszystko okejkrwiaczka nie uwidoczniono jedynie coś delikatnie przy szyjce ale lekarz powiedział że jakby pojawiło się brązowe plamienie to żeby się nie przejmować jak narazie od tygodnia czysto
Pytałam o badania prenatalne i podał widełki kiedy się powinno je zrobić oraz przedstawił kto u nich w klinice wykonuje to badanie. Liczyłam na skierowanie na NFZ ale nie wystawił mi. Także będę musiała prywatnie to ogarnąć, chyba że macie jakiś pomysł jak ogarnąć takie skierowanie.
Oczywiście mam zlecone kontrolę ciśnienia w domu kilka razy dziennie bo podwyższone drugi raz z rzędu.
Tak ja po wizycie.