No witam!
Noc bez małej?? Ohoho to nie dla mnie ona beze mnie nie zaśnie
ale możę gdybym musiała ją zostawić to nic by jej się nie stało 
Wiecie co moja mama mówi że Nicole ma jakieś lęki i dlatego budzi się w nocy.. dzisiaj zrobię test. Jak małą zaśnie położę koło niej jakąs moją bluzkę co będzie czuła że jestem obok
(może da sie oszukać) i wtedy będzie spokojniej spała.. no bo ja nie wiem co jej dolega. Dzisiaj o 5 zrobiła pobudkę, wziełam ja do nas i odrazu zasneła ok 6 słyszę jak dziecko woła "mama,mama" a potem tak ciężko oddychała i się rozpłakała wziełąm ja na ręce uspokoiła się i spała do 9. No nie wiem co o tym myślec.
A tak to spokojnie dzisiaj ładna pogoda wieć jak tylko mała wstanie to idziemy na spacerek.
Ja zdecydowałam iż kupie fotelik Chicco key1 9-18kg. Bo jest szerszy a niżeli te 0-18kg. A w ogóle Nicole lepiej się wnim siedzi.. .
Noc bez małej?? Ohoho to nie dla mnie ona beze mnie nie zaśnie
Wiecie co moja mama mówi że Nicole ma jakieś lęki i dlatego budzi się w nocy.. dzisiaj zrobię test. Jak małą zaśnie położę koło niej jakąs moją bluzkę co będzie czuła że jestem obok
A tak to spokojnie dzisiaj ładna pogoda wieć jak tylko mała wstanie to idziemy na spacerek.
Ja zdecydowałam iż kupie fotelik Chicco key1 9-18kg. Bo jest szerszy a niżeli te 0-18kg. A w ogóle Nicole lepiej się wnim siedzi.. .