reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pęcherzyk żółtkowy

KamaKr18

Zaciekawiona BB
Witam Was. Dziewczyny potrzebuje porady, pocieszenia.. W tamtym tygodniu byłam na pierwszym Usg. Lekarz potwierdził ciążę powiedział, że jest bardzo wczesna napewno młodsza ogólnie, że 6 tydzień.. Nie było widać zarodka. Kazał przyjść za tydzień wiec wczoraj pojechałam i niestety.. Zarodka dalej nie było.. Był tylko pęcherzyk żółtkowy, jak zapytałam się w którym jestem dokładnie tygodniu powiedział mi że nie wie, że ciąża bardzo wczesna i bardzo powoli się rozwija.. Jak nie ma zarodka to nie może powiedzieć który to tydzień. W poniedziałek jadę na badanie krwi i po 48 godzinach kolejne by widzieć przyrost. Ale moje pytanie do Was czy mam się czym martwić? Wczoraj pół myślałam czy wszystko będzie dobrze. Proszę Was o szczerość. Jest to moja pierwsza ciąża.

reklama
Rozwiązanie
Nie martw się, ja tez jestem w czasie oczekiwań. Byłam i gin potwierdził ciąże 5t4d. Nie widać jeszcze serduszka. Zrobiłam betę i mam ponad 4000 tys. Jutro skocze zrobić jeszcze raz i tez się modlę żeby zobaczyć przyrost. Buziaki
Trzymam kciuki.. Serduszko napewno się pokaże w Twoim przypadku to jeszcze wcześnie.. Bedzie serduszko życzę Ci tego :) mój lekarz nawet nie powiedział mi wczoraj w którym jestem tygodniu.. Tłumaczył że jeśli nie ma zarodka to nie może powiedzieć.. Wiem tyle że ciąża młodsza o dwa tygodnie i że tak się zdarza.. Zrobię bete i umówię się do innego lekarza by mieć jakiekolwiek porównanie
Wg kalendarza 9, ostatnia miesiączkę miałam 11 lipca. Tak owulacja napewno była później.. Tylko nawet nie powiedział mi lekarz w którym jestem tygodniu.. A jak ciąża młodsza to nawet kalendarzyk nie pomoże.
Ja miałam @ w tym samym dniu. Nie wygląda to dobrze. Moim zdaniem powinnaś zrobić bete i zobaczyć czy przyrasta i przejść się do innego lekarza.chyba że owulacja Ci się przesunela o 2-3 tygodnie.

Ja miałam @ w tym samym dniu. Nie wygląda to dobrze. Moim zdaniem powinnaś zrobić bete i zobaczyć czy przyrasta i przejść się do innego lekarza.chyba że owulacja Ci się przesunela o 2-3 tygodnie.
Tak zamierzam zrobić w poniedziałek pójść na badanie krwi i zobaczę przyrost. Pójdę odrazu do innego lekarza by mieć porównanie. Wiem tyle że ciąża jest młodsza o dwa tygodnie. Dziękuję bardzo..

Tak zamierzam zrobić w poniedziałek pójść na badanie krwi i zobaczę przyrost. Pójdę odrazu do innego lekarza by mieć porównanie. Wiem tyle że ciąża jest młodsza o dwa tygodnie. Dziękuję bardzo..
Będę zrób jak najszybciej, nie musisz być na czczo. Bo na pewnym etapie beta już nie rośnie tylko spada i możesz zobaczyć w pon spadek A po co się stresować jak wszystko może być ok

Będę zrób jak najszybciej, nie musisz być na czczo. Bo na pewnym etapie beta już nie rośnie tylko spada i możesz zobaczyć w pon spadek A po co się stresować jak wszystko może być ok
[/QUOTE rozumiem zrobiłabym nawet dziś tylko problem jest w tym że jeśli zrobie dziś to następna bęte muszę zrobić w sobotę gdzie wszystkie placówki są zamknięte..

reklama
reklama
Do góry