reklama

Pediatra - zalecenia

A słyszałyście o tych pielęgniarkach, które zamiast 6w1 kłuły dzieci szczepionką refundowaną, a kasa do kieszeni >:( Po prostu brak słów, dzieciaczki teraz będą miały powtórzone wszystkie szczepienia bo nie mialy tych przeciwko żółtaczce, krztuścowi i tężcowi. Poprostu brak słów

reklama
Więc tak:

karola7 - dobrze, ze mi wyjaśniłaś co te kretynki dawały dzieciom bo ja tylko słyszałam zajawkę na ten temat ale już do wiadomosci nie dotrwałam (Tosia jadla :)) To jest normalnie skandal.Tak sobie oststnio pomyślałam, ze dobrze, ze ja sobie sama kupuję tą szczepionkę i niose w pudełku.Przynajmniej wiem, ze dostaje to co ma dostac.

Aska - bo sie obraże ;) Tosia nie jest mizerniutka - u nas waga wyjsciowa = 3000 ekhm

karolla - ja też ściągam mleko i robie zapasy :) ale ja już też bym chciała coś innego dawać Tosi do jedzenia.Ile kurna można jeść w kółko i na okrągło mleko? ;)

Antares synio znajomej omich rodziców jadl samo mleko (mamine of kors) przez rok :o :o :o :o :o Nic innego do buzi nie chciał brac. No a teraz chłop jak dąb ;D

nie no super generalnie :) ale ja już nie wyrabiam.Cycki mam powyciagane, potargane i nerwowa jakas jestem jak Tosia marudzi przy jedzeniu.generalnie oststnio forma mi spadła - chyba zaliczam cos podobnego jak na mniej wiecej po 2-3 tyg od urodzenia Tosi.Padam na pape.

No Antares, ta waga wyjsciowa to wskazuje ze Tosia to prawdziwy brytan byla:)
Antares depresja dopada? Ja tez od czasu do czasu wymiekam...po porodzie przez 3 tyg ciagle ryczalam...poten bylo lepiej, a teraz znowu mnie dopada...na dodatek cos mi luplo w plecach i teraz ledwo chodze...dziecko nosze z grymasem...no i jak tu sie cieszyc?

Aska K pisze:
No Antares, ta waga wyjsciowa to wskazuje ze Tosia to prawdziwy brytan byla:)
Antares depresja dopada? Ja tez od czasu do czasu wymiekam...po porodzie przez 3 tyg ciagle ryczalam...poten bylo lepiej, a teraz znowu mnie dopada...na dodatek cos mi luplo w plecach i teraz ledwo chodze...dziecko nosze z grymasem...no i jak tu sie cieszyc?

Aska mam to samo.Kręgosłup mnie boli od szyi do tylka + stawy biodrowe, kolanowe i kostki i śródstopie.Albo już sie sypie pomału po prostu.

Antares, Antares...piszesz, jakbyś już była po sześćdziesiątce conajmniej :D. Kostki, śródstopie... ::) A tu jeszcze czeka praca, prowadzanie do przedszkola, szkoły, wywiadówki, dyskoteki, narzeczeni walący drzwiami i oknami (i trzeba będzie odpierać ataki) ;D. A taka Karolla na przyklad. Przecież już powinna dawno u kręgarza przebywać, bo Olcia rosnie i rośnie w siłę. PROSZĘ NAMÓWIĆ CHŁOPA NA MASAŻ ! :D (ja mam dziś obiecany, ciekawe, czy będzie jakaś wymówka :))

No widzisz Antares, wiec powinnysmy sie cieszyc, ze dzieciaczki sa z tych mniejszych:) Ja tez mam dzisiaj masaz obiecany...ale zobaczymy, bo ostatnio moj maz wpada na kapanko Malego i dalej do roboty. No ale ktos musi zarobic na rodzine:P

reklama
No, kochana, to ja przytulam serdecznie Twoje sześciesięcioletnie ciało
000000012rf.gif
i dziób do góry. Przecież noce Tosinka miały już być spokojne. Czyżby teraz dni były do d...???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry