reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pediatra - zalecenia

Nie głupia, Antares, tylko przezorna jak każda matka swojego pierwszego dzidziusia. Nic nie bój, przy siódmym już pojedziesz rutynowo, nawet przewijać będziesz przez sen... ;D

reklama
Jej, zielona kupę mieliśmy ale to albo po sosie pomidorowym, albo po śmietanie, progfilaktycznie odstawiałam oba. Teraz mamy zółciutką, ale za to bardzo wodnistą. Wcześniej były takie grudki a teraz jest poprostu wodnista. Zaczynam się coraz bardziej martwić. Chociaż wcześniej więcej dokarmiałam go modyfikowanym mlekiem, a teraz jakoś wystarcza to co wyssie z piersi (chyba herbatki jednak robią swoje). Nie chce znow lecieć do pediatry, bo kobietka mnie naprawde uzna za histeryczkę.
A wogole to jak długo dzieci robią kupe z czestotliwością 15 na dobe??

Madzia_S pisze:
Nie głupia, Antares, tylko przezorna jak każda matka swojego pierwszego dzidziusia. Nic nie bój, przy siódmym już pojedziesz rutynowo, nawet przewijać będziesz przez sen... ;D

taaaaaa :) już sie rozpędzam... :)

u nas sie zdarza kupa wodnista ale rzadko - zwykle po zastoju kolkowym.

Widze że na naszym wątku dominują kolory żółto - zielone ;D no tak w końcu wiosna idzie ;D
Antares z tymi dziećmi to nie takie głupie w końcu 7razy becikowe dostaniesz a stolyca cos pewnie dorzuci za napędzanie demografii ;D

aaaaa własnie :) DZISIAJ DOSTAŁAM BECIKOWĄ KASE!!!!!!!!!!!!!!!!! Niecały tydzień od złozenia wniosku!!!!!a ja nie moge znaleźć karty żeby tą góre siana wydać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boshe.............widzisz i nie grzmisz ;)

niestety karolla ja nie ze stołecznej kasy dostałam ino z wielkopolskiej - bo ja zameldowana tam.A w stolicy to sknerusy i tak i tak wiec niech sie pocałują.I tak nic poza komisją do spraw bylejakich nie wymyślą.

a my jeszcze nie złozylismy wniosku o becikowe - znaczy sie mezusiowi szczena opadła jak w mopsie zobaczył kolejke i pewnie 2 dni przed terminem pojedzie
wystac tego tysiaka!

Karolla, ta kolejka w MOPSie jest myląca bo ludzie stoja po różne rzeczy, bierze się numerek do tych od becikowego i bardzo szybko to idzie, bo są cztery stanowiska specjalnie do tego.

Trzeba załatwić, w tym mcu juz przegapiliście i wtedy wypłata do końca kwietnia.

reklama
Do góry