Hej uprawiałam petting z chłopakiem i nie wiem czy nie przeniósł na palcach spermy do pochwy . Mam cykle co 21-22 dni . Dostałam okres w terminie jednak w drugi dzień okresu dostałam gorączkę i miałam silny ból pleców . Wykonałam betę 13 dni od pettingu ujemna . Po 5 dniach od okresu po sikaniu na papierze różowy śluz. Wykonałam betę 18 dni od tego pettingu i ujemna czyli 4 dni po okresie . Czy mogę być w ciąży ? Bardzo się boje . Mieliście taką sytuacje
reklama
Hej uprawiałam petting z chłopakiem i nie wiem czy nie przeniósł na palcach spermy do pochwy . Mam cykle co 21-22 dni . Dostałam okres w terminie jednak w drugi dzień okresu dostałam gorączkę i miałam silny ból plecków . Wykonałam betę 13 dni od pettingu ujemna . Po 5 dniach od stosunku po sikaniu na papierze różowy śluz. Wykonałam betę 18 dni od tego pettingu i ujemna czyli 4 dni po okresie . Czy mogę być w ciąży ? Bardzo się boje . Mieliście taka sytuacje
Martwi mnie jednak ten śluz z krwiąNie możesz być w ciąży.
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Ale beta ujemna, więc nie ma ciąży.Martwi mnie jednak ten śluz z krwią
Czasami zdarzają się różne plamienia podczas okresu. Wystarczy, że np za mocno oarlas w toalecie i pękła jakaś mikro żyłka i już masz śluz z krwią.
To nie było otarcie jestem pewna . Ten śluz z krwią trafił się dwa dni pod rząd .A czy mogłoby być to dopiero teraz zagnieżdżenie zarodka i krwawienie implantacyjne ? Mam lekko napuchnięta podbrzusze nigdy takie nie miałam. Może beta jeszcze niczego nie wykazałaAle beta ujemna, więc nie ma ciąży.
Czasami zdarzają się różne plamienia podczas okresu. Wystarczy, że np za mocno oarlas w toalecie i pękła jakaś mikro żyłka i już masz śluz z krwią.
Lady Loka
To idź do lekarzaMartwi mnie jednak ten śluz z krwią
Nie.A czy mogłoby być to dopiero teraz zagnieżdżenie zarodka i krwawienie implantacyjne ?
Pani się śmieje a ja naprawdę bardzo się martwięIdź i nie trolluj więcej.
reklama
NiebieskookaEM
Nie, beta bylaby dodatnia, jeśli byłoby to plamienie implantacyjne.To nie było otarcie jestem pewna . Ten śluz z krwią trafił się dwa dni pod rząd .A czy mogłoby być to dopiero teraz zagnieżdżenie zarodka i krwawienie implantacyjne ? Mam lekko napuchnięta podbrzusze nigdy takie nie miałam. Może beta jeszcze niczego nie wykazała